• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar önerinize ihtiyacım var?

Bejinn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
62
12
8
30
Kızlar ben iybir diyetisyen arıyorum izmirde oturuyorum ve bana gerçekten yardım edebilecek güler yüzlü iyi bir doktora ihtiyacım var geçiştirmeyecek en önemlisi ben çok alınganım bu yüzden özel olabilir kilolarım beni korkutuyor çok mutsuzum yardım lütfen önerilerinizi bekliyorum. :KK43::KK17:

Bu konuda doktor tavsiyesi veremeyeceğim ama durumun farkında olup bir şeyler yapmak istemen çok güzel.
Doktora gidene kadar beslenme hatalarını kendin tespit edip bir şey yapabilirsin. Spor yapabilirsin. En azından "doktor bulunca başlayacağım" bahanen olmaz.

Haklısın ben de aynen öyle yapıyorum ayrıca benim yönetilmeye biraz ihtiyacım var disiplin yani doktora gitmek istemem de bi arkadaşım da gördüm ve çok heveslendim ama o Konyada gitti banada tavsiye etti ama izmirde yim:110:

Istanbuldaysanız bir doktor önerebilirim.

Yok izmir deyim ve dediğim gibi tek başıma istikrar lı olmam diye korkuyorum daha önce çok denedim ve geç kilo verdim çabuk aldım bilmiyorum ya o_O

TE="Mevsim sonbahar, post: 43525627, member: 707560"]Karatayla 5 ayda 30 kilo verdim...dietisyenle zayiflayanlar memnun degil aç geziyorlar..karatayi okumani face gruplarında takip etmeni öneririm[/QUOTE]
Nasıl acaba sayfayı atarmısınız:)

Kızlar ben iybir diyetisyen arıyorum izmirde oturuyorum ve bana gerçekten yardım edebilecek güler yüzlü iyi bir doktora ihtiyacım var geçiştirmeyecek en önemlisi ben çok alınganım bu yüzden özel olabilir kilolarım beni korkutuyor çok mutsuzum yardım lütfen önerilerinizi bekliyorum. :KK43::KK17:
canım sana çok iyi işinde başarılı birisini tavsiye edebilirim özelden

Sağol tatlımTE="musmutluluk, post: 43527889, member: 453820"]canım sana çok iyi işinde başarılı birisini tavsiye edebilirim özelden[/QUOTE]
Soğo

Back
X