Kızlar ov testlerim böyle ama devam ediyorum

sea7483

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
62
27
8
29
Kızlar bugünde böyle , doktorum sabah ilk idrarla yap dedi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 73
Bence bugünü nolur nolmaz diye değerlendir. Ama tam pik değil. İki çizginin de aynı koyulukta olması lazım. Ovulasyon testini yapmaya devam et. İkisi eşit olunca bir daha değerlendirirsin😇

Ovülasyon ilk idrarla yapılmaz
Gün içinde ilk olmayan idrarla yapın
Test öncesi 2 saat sıvı almayı kesin
Yani söyleyen doktor yıllardır doktorum ve adam Prof . Antalya’nın en iyi doktoru ben de baska bir yazıda okumuştum ilk idrar diye , adam anne karnındaki bebeği ameliyat eden Türkiye’deki tek doktor adı Prof Selahattin Kumru YouTube sayfasından bak kuşum valla ben de ilk idrar diye düşünmüyordum hep de gün içinde yapıyordum testi ama o öyle dediyse öyledir diye öyle devam ediyorum ona güvenim sonsuz bi bak araştır gerçekten çok bilgili çok profesyonel bir doktor

Yani söyleyen doktor yıllardır doktorum ve adam Prof . Antalya’nın en iyi doktoru ben de baska bir yazıda okumuştum ilk idrar diye , adam anne karnındaki bebeği ameliyat eden Türkiye’deki tek doktor adı Prof Selahattin Kumru YouTube sayfasından bak kuşum valla ben de ilk idrar diye düşünmüyordum hep de gün içinde yapıyordum testi ama o öyle dediyse öyledir diye öyle devam ediyorum ona güvenim sonsuz bi bak araştır gerçekten çok bilgili çok profesyonel bir doktor
Valla kulüpte de araştırın ilk idrarla yapılmıyor
Gebelik ilk idrarla da ovülasyon ilk idrarla çok yanıltır
Zaten çizgilerde de dalgalanma var. Belirsiz duruyor.
Siz bilirsiniz
Doktordan iyi biliyorum demiyorum elbette
Ama yapılmış 1 poşet dolusu ovülasyon testim var. Yapa yapa tecrübe ettim hangi saatlerde daha iyi olduğunu🥰 zaten ovülasyon testi yaparak yumurtlamayı buldum hamile kaldım
Elinizde testiniz çok ise bir de gün ortasında da yapın derim
Hem sabah hem gün ortasında takip etmiş olursunuz

Valla kulüpte de araştırın ilk idrarla yapılmıyor
Gebelik ilk idrarla da ovülasyon ilk idrarla çok yanıltır
Zaten çizgilerde de dalgalanma var. Belirsiz duruyor.
Siz bilirsiniz
Doktordan iyi biliyorum demiyorum elbette
Ama yapılmış 1 poşet dolusu ovülasyon testim var. Yapa yapa tecrübe ettim hangi saatlerde daha iyi olduğunu🥰 zaten ovülasyon testi yaparak yumurtlamayı buldum hamile kaldım
Elinizde testiniz çok ise bir de gün ortasında da yapın derim
Hem sabah hem gün ortasında takip etmiş olursunuz
Aynen ortasını da denedim ben de kullanıyorum bayagıdır , yardımın için teşekkür ederim 🌸💕

Back
X