- 28 Mayıs 2025
- 2.084
- 405
- 38
- 25
- Konu Sahibi Blackgirll35
-
Cnm yumurtlama degil bu reglime 4 gun var yazmisim okumadin miçatlamış yumurtan değerlendır bugunu de.
canım valla direk başlığa bakıp yazdım konuyu net okumadım doğru yanı yumurtlama testine bakınca hamilelik ne alaka onu anlamadım hanı bunun için gebelik testleri falan varya beta hcg ölçen kaset testler yada kan testi kesin sonuç yumurtlama testi hamilelik belli etmez ki baktığı hormon farklı sonuçtaCnm yumurtlama degil bu reglime 4 gun var yazmisim okumadin mihamilelik var mi diye yapmistim
Canım çoğu insan ovülasyonla öğrendiği için ben de yapayım dedim farkındaysan yazıyor orada zaten ama ilk gün koyu çıktı sonra silikleşti başına gelen var mı diye aslında ben bunu yazmıştım testinde var sadece günüm olduğu için yapmak istemedim hcg ve lh benzerlik gösterdiği için ovülasyon testi pik olarak gösteriyor kendini aslında çok da farklı değillercanım valla direk başlığa bakıp yazdım konuyu net okumadım doğru yanı yumurtlama testine bakınca hamilelik ne alaka onu anlamadım hanı bunun için gebelik testleri falan varya beta hcg ölçen kaset testler yada kan testi kesin sonuç yumurtlama testi hamilelik belli etmez ki baktığı hormon farklı sonuçta
farklılar o zaman gebelik testlerine gerek yok kı canım herkes yumurtlama testinden anlardı ikisi çok ayrı hormonlar Lh hormonu ile betahcg aynı şeyler değil kiCanım çoğu insan ovülasyonla öğrendiği için ben de yapayım dedim farkındaysan yazıyor orada zaten ama ilk gün koyu çıktı sonra silikleşti başına gelen var mı diye aslında ben bunu yazmıştım testinde var sadece günüm olduğu için yapmak istemedim hcg ve lh benzerlik gösterdiği için ovülasyon testi pik olarak gösteriyor kendini aslında çok da farklı değiller
Canım zaten herkes ovülasyon testi ile anlıyor yani istediğin sayfaya gir herkes diyor ki yumurtlama geçti adetime şu kadar var ovülasyon teslim neden peki sonra bir kan veriyorlar hamile ben hemsireyim biliyorum yani ama koyuyken siliklesmesini merak ettim sadecefarklılar o zaman gebelik testlerine gerek yok kı canım herkes yumurtlama testinden anlardı ikisi çok ayrı hormonlar Lh hormonu ile betahcg aynı şeyler değil ki
Yumurtlamissiniz tekrarKizlar bnm reglime 4 gul kaldi yani bat14-15 eylul arasinda dun yaptigim ovulasyonda koyulasma vardi ama bugun yaptigimda siliklesmis hevesim kacti test yapicaktim vazgectim belki yarin yaparim ama yinede emin degilim gecen aylara gore belirtim hic yok diyebilirim sadece yumurtlamadan iki gun sonra baslayan bel agrim var ve hala devam ediyor normalde regl zamani da belim agrimaz daha yeni yeni kasiklarimda sizlamalar oldu onun disinda birsey yok ustteki bugun alttaki dunki test daha once basina gelen var mi ya
yumurtlama testi pik oldugunda tekrar neden kan veriyorlar ki bu yumurtlama testi değil mi sonuçta? adı üzerinde tekrardan yumurtladıgını gösterir mantıken bana saçma geldiCanım zaten herkes ovülasyon testi ile anlıyor yani istediğin sayfaya gir herkes diyor ki yumurtlama geçti adetime şu kadar var ovülasyon teslim neden peki sonra bir kan veriyorlar hamile ben hemsireyim biliyorum yani ama koyuyken siliklesmesini merak ettim sadece
Canım bak şöyle söyliyim sana hcg ve lh yapısal olarak benzerlik gösteriyorlar insanlar bazen yumurtlama testlerini tekrar tekrar yapıyor regli gününe kadar koyulaşmaya başladıkça diyorlar ki tamam ben gebelik testi yapabilirim yapıyorlar silik çıkıyor ve kan veriyorlar yani aslında saçma değilyumurtlama testi pik oldugunda tekrar neden kan veriyorlar ki bu yumurtlama testi değil mi sonuçta? adı üzerinde tekrardan yumurtladıgını gösterir mantıken bana saçma geldi
Canım reglime dört gün var nasıl yumurtlayabilirYumurtlamissiniz tekrar
Valla bazen ayda 2 kez yumurtlanabiliyor. Biri normal zamaninda biri regle yakin.Canım reglime dört gün var nasıl yumurtlayabilirchat gbtye sordum lh dalgalanmasiymis yani yumurtlama degil
Ben çok bildiğimi söylemedim ne alaka şu an yani ben de burada bir sürü başlığa bakıyorum ne diye tribe giriyorsun Normal bir şey söyledim istediğim kadar da başlık açarım ayrıca sanane yani yazmak zorunda değilsinValla bazen ayda 2 kez yumurtlanabiliyor. Biri normal zamaninda biri regle yakin.
Bu kadar cok biliyorduysaniz keske baslik acmayip chat gbt ile ilerleseydiniz, neticede biz de burada sahit oldugumuz seylere gore cevap veriyoruz
Tribe falan girdigim yok, sizin yumurtlamaniz ya da gebe kalma cabaniz yuzunde tribe girecek kadar issiz degilim cok sukur. İnsanlari durmadan tersliyorsunuz, e cevap da begenmiyorsunuz, ne yazalim?Ben çok bildiğimi söylemedim ne alaka şu an yani ben de burada bir sürü başlığa bakıyorum ne diye tribe giriyorsun Normal bir şey söyledim istediğim kadar da başlık açarım ayrıca sanane yani yazmak zorunda değilsin
Geçen ay denedm ben canım senin üsttekine benzer çıktı ama hamile değildim tam pik olması lazım sanırım sen günlük yap elinde varsa testKizlar bnm reglime 4 gul kaldi yani bat14-15 eylul arasinda dun yaptigim ovulasyonda koyulasma vardi ama bugun yaptigimda siliklesmis hevesim kacti test yapicaktim vazgectim belki yarin yaparim ama yinede emin degilim gecen aylara gore belirtim hic yok diyebilirim sadece yumurtlamadan iki gun sonra baslayan bel agrim var ve hala devam ediyor normalde regl zamani da belim agrimaz daha yeni yeni kasiklarimda sizlamalar oldu onun disinda birsey yok ustteki bugun alttaki dunki test daha once basina gelen var mi ya
Kimi terslemisim iyimisiniz hanfendi aciklamasini yapiyorum kotu mu anlamadim asil siz begenmiyorsunuz ben napabilirmTribe falan girdigim yok, sizin yumurtlamaniz ya da gebe kalma cabaniz yuzunde tribe girecek kadar issiz degilim cok sukur. İnsanlari durmadan tersliyorsunuz, e cevap da begenmiyorsunuz, ne yazalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?