Kızlar ovulasyon ile ilgili bilgi sahibi olanlar nolur baksın moralim darma duman

Mai ve siyah

Kahve nefestir ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
84
62
8
Arkadaşlar öncelikle Mobilden bağlandım hızlı cevap yazamayabilirim ama takipteyim fikir ve tecrübeleriniz çok önemli lütfen paylaşın benimle.

Bu ay ovulasyon günümü testler sayesinde tam olarak saptadım ve heyecanlı bekleyisteydim herzaman ki gibi. Dün normalde adet günüm ama olmadım. Yinede umitlenemiyorum çünkü tüm belirtilerle benimle malesef. Karın ağrım bile başladı sağolsun. İki gün önce dayanamayıp bı test yaptım ama o melun koca tek çizgi şaşırtmadı beni :(
Neyse uzattım asıl probleme geliyorum, 2 gündür yumurtlama testi yapıyorum pozitif. Koopkoyu değil ama silik te değil yine köyü diyebileceğimiz bi kıvamda. Adet üzeri böyle olması normal mi sizce?bu sekilde gebelik öğrenen çok olmuş ama ben sanmıyorum çünkü regl belirtilerim hiç şaşmaz ve başladılar. Off öyle üzgünüm ki:cry:

ovulasyon testinin koyu çıkmasının nedeni, adet zamanın olduğu için hormonlarında artış olması canım. yani idrar testin negatifse adet olucaksın demektir, ovulasyon testin o yüzden koyulaşmış

Bende böyle düşündüm hatta Google'da baya arattm ama benzer bi bilgi bulamadım. Tecrübesi olanlar vardır mutlaka diye bi sorayım dedim sağolun.

Bende böyle düşündüm hatta Google'da baya arattm ama benzer bi bilgi bulamadım. Tecrübesi olanlar vardır mutlaka diye bi sorayım dedim sağolun.
ben adete 5 gün varken ovulasyon testiyle öğrendim ilk olarak hamileliğimi canım 2.çizgi koyu sayılacak kıvamdaydı.sonra gebelik testi yaptım ve pozitif:)inşallah hamilesindir

Back
X