- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi yagmur damlasii
-
Ben faydasını gördüm yumurtlama tarihimi takvim uygulamalarına hesaplatırdım ama yanlışmış ovulasyon testi daha kesin oluyor bu konuda bir deneyin inşallah faydasını görürsünüz doğal yoldan nasip olurBiz eşimle bir aşılama denedik ve sanırım başarısız oldu bidahaki aşılamaya kadar doğal yolla denemek istiyoruz da ovulasyon testleri sizce doğru mu faydası var mı
Ben faydasını gördüm yumurtlama tarihimi takvim uygulamalarına hesaplatırdım ama yanlışmış ovulasyon testi daha kesin oluyor bu konuda bir deneyin inşallah faydasını görürsünüz doğal yoldan nasip olhami
Teşekkür ederim siz hamile misinizBen faydasını gördüm yumurtlama tarihimi takvim uygulamalarına hesaplatırdım ama yanlışmış ovulasyon testi daha kesin oluyor bu konuda bir deneyin inşallah faydasını görürsünüz doğal yoldan nasip olur
Evet ovulasyon testi kullandığım ay nasip oldu çok şükür Rabbim sizede nasip etsinTeşekkür ederim siz hamile misinizbide testi nerden aldiniz ben trendyolda karsilasmistim
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet ovulasyon testi kullandığım ay nasip oldu çok şükür Rabbim sizede nasip etsintrendyoldan laboquick marka almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben trendyoldan innovita marka almıştım. Baya net gösteriyor. Yanına gebelik testi de konuluyor genelde.Biz eşimle bir aşılama denedik ve sanırım başarısız oldu bidahaki aşılamaya kadar doğal yolla denemek istiyoruz da ovulasyon testleri sizce doğru mu faydası var mı
Rica etsem bana detaylı nasıl kullandığını saatleriyle birlikte söyler misinRica ederimmmçok sağolun Allah razı olsun
Adetim bittikten 4 gün sonra başlamıştım siz adetiniz bittikten sonraki günde başlayabilirsinizRica etsem bana detaylı nasıl kullandığını saatleriyle birlikte söyler misin
Peki günde bir kere mi yaptinizAdetim bittikten 4 gün sonra başlamıştım siz adetiniz bittikten sonraki günde başlayabilirsinizher gün aynı saatte yaptım öğlen 12 de ve 2 saat öncesinde sıvı alımını kestim ilk idrarınız olmamasına da özen gösterin
Teşekkür ederim bakicamBen trendyoldan innovita marka almıştım. Baya net gösteriyor. Yanına gebelik testi de konuluyor genelde.
Evet günde 1 kere yaptım günde 2 kere yapanlarda oluyor ama 2 kez yapınca benim kafam çok karıştıPeki günde bir kere mi yaptiniz
Tamam teşekkürlerEvet günde 1 kere yaptım günde 2 kere yapanlarda oluyor ama 2 kez yapınca benim kafam çok karıştıbir kere yapmak yetiyor
Rica ederim yine aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurumTamam teşekkürler
Yaaa çok naziksinizzzRica ederim yine aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasının ovulasyon testleri gayet başarılıBiz eşimle bir aşılama denedik ve sanırım başarısız oldu bidahaki aşılamaya kadar doğal yolla denemek istiyoruz da ovulasyon testleri sizce doğru mu faydası var mı
Aldım ya trendyoldan bir tane sipariş verdimİnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasının ovulasyon testleri gayet başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?