Kızlar ovulasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi

Biz eşimle bir aşılama denedik ve sanırım başarısız oldu bidahaki aşılamaya kadar doğal yolla denemek istiyoruz da ovulasyon testleri sizce doğru mu faydası var mı
Ben faydasını gördüm yumurtlama tarihimi takvim uygulamalarına hesaplatırdım ama yanlışmış ovulasyon testi daha kesin oluyor bu konuda bir deneyin inşallah faydasını görürsünüz doğal yoldan nasip olur🌸

Ben faydasını gördüm yumurtlama tarihimi takvim uygulamalarına hesaplatırdım ama yanlışmış ovulasyon testi daha kesin oluyor bu konuda bir deneyin inşallah faydasını görürsünüz doğal yoldan nasip olur🌸
Teşekkür ederim siz hamile misiniz 🤍 bide testi nerden aldiniz ben trendyolda karsilasmistim

Biz eşimle bir aşılama denedik ve sanırım başarısız oldu bidahaki aşılamaya kadar doğal yolla denemek istiyoruz da ovulasyon testleri sizce doğru mu faydası var mı
Ben trendyoldan innovita marka almıştım. Baya net gösteriyor. Yanına gebelik testi de konuluyor genelde.

Rica etsem bana detaylı nasıl kullandığını saatleriyle birlikte söyler misin
Adetim bittikten 4 gün sonra başlamıştım siz adetiniz bittikten sonraki günde başlayabilirsiniz ☺️her gün aynı saatte yaptım öğlen 12 de ve 2 saat öncesinde sıvı alımını kestim☺️ilk idrarınız olmamasına da özen gösterin🌸

Back
X