- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha pik olmamış ama yakın gibi duruyor yinede değerlendirin
Sabah degerlendırdık ama cok yatmadım dedım yıne mı degerlendırmem lazım acabaDaha pik olmamış ama yakın gibi duruyor yinede değerlendirin
Yarın testi tekrarla sonucuna göre tekrar değerlendirirsinSabah degerlendırdık ama cok yatmadım dedım yıne mı degerlendırmem lazım acaba
Tmmdır kuzum sevınmıstım pık dıyeYarın testi tekrarla sonucuna göre tekrar değerlendirirsin
Gun gun yapıyorum bakalım yarın nasıl cıkacak bu sabah degerlendırdık ama cok uzun yatmadımPik olduktan sonra silik çıktığı gün çatlama oluyor o günü de değerlendirmek gerek özellikle
Iyı barı herkes bacakları kaldır fılan dıyor ya ondan sey ettımÇok önemli değil uzun yatmak bacakları kaldırmak, hızlı spermler zaten gitmiş olur ilk anda
Bende öle uzun kalmadım 5 10 dk uzandım sadece ve bir yerde duydum 20 sn kuralı diye 20 saniye vs cekilmesin hemen ben öyle yapmıştımIyı barı herkes bacakları kaldır fılan dıyor ya ondan sey ettım
Heyecan yaptım 2 aydır yoktuTam pik değil gibi ama zaten bugünü değerlendirmişsiniz. Yarın yine bakarsınız silikleşme varsa o günü de mutlaka değerlendirin![]()
20 sn kuralı neymısBende öle uzun kalmadım 5 10 dk uzandım sadece ve bir yerde duydum 20 sn kuralı diye 20 saniye vs cekilmesin hemen ben öyle yapmıştım
Bir gebenin günlünde izledim yaz 20 sn bir gebenin günlüğü diye çıkar video20 sn kuralı neymıs
Tmmdır canımBir gebenin günlünde izledim yaz 20 sn bir gebenin günlüğü diye çıkar video
Evet ama birden pikte yapabilir . Akşam 7-8 gibi tekrarla testini canım .
Döngün kaç gün
25 gunDöngün kaç gün
O zaman bugünü muhakkak değerlendir canım25 gun