kızlar ovulasyon testim yanlış olabilir mi

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
çünkü son üç gün şeffaf uzayan akıntım var tam da yumurtlama tarihindeyim fakat testleri her yapışımda 2. çizgi silik yani negatif ? acaba bu testler yanlış mı ? test yumurtlama döneminde değilsin diyor uzayan akıntı yumurtlama dönemindesin diyor bu nasıl bi iş ?

Testi hergün saat 17.00 da yapman iyi olur. en son saat 13.00 de birşeyler içtim ben. 14.00 da mutlaka tuvalete gittim. daha sonra hiçbirşey içmedim ve wc ye de gitmedim. testi yapıncada 10. dakikada fotosunu çektim. testte t deki çizgi gün geçtikçe birgün önceki haline göre koyulaşmaya başlayacak. bu senin yumurtlamanın yavaş yavaş yaklaştığını gösterecek. onun için t nin c den daha koyu olmasını beklemeden mutlaka ilişkiye başla canım. çünkü benim ateşe de görede 12.gunde de yumyum çatladı ki ovulasyon testinde de o gün pik yapmıştı. yani normalde piki görünce 24-36 saat sonra çatlar deniyor ya o ben de hikaye oldu canım. yani ben sadece o piki gördüğüm gün ilişki de bulunmasaydım yumyumu kaçırabilirdim.
Benim o ay degil ama sonraki ay gebelik oldu.

Testi hergün saat 17.00 da yapman iyi olur. en son saat 13.00 de birşeyler içtim ben. 14.00 da mutlaka tuvalete gittim. daha sonra hiçbirşey içmedim ve wc ye de gitmedim. testi yapıncada 10. dakikada fotosunu çektim. testte t deki çizgi gün geçtikçe birgün önceki haline göre koyulaşmaya başlayacak. bu senin yumurtlamanın yavaş yavaş yaklaştığını gösterecek. onun için t nin c den daha koyu olmasını beklemeden mutlaka ilişkiye başla canım. çünkü benim ateşe de görede 12.gunde de yumyum çatladı ki ovulasyon testinde de o gün pik yapmıştı. yani normalde piki görünce 24-36 saat sonra çatlar deniyor ya o ben de hikaye oldu canım. yani ben sadece o piki gördüğüm gün ilişki de bulunmasaydım yumyumu kaçırabilirdim.
Benim o ay degil ama sonraki ay gebelik oldu.
anladım cevabın için çok teşekkür ederim ben de teste bakmadım tabi gün aşırı birliktelik yaşadım ilk defa kullanıyorum bu testi başka bir sayfada da bence sen hamilesin yazmışlar acaba doğru olabilir mi hiçbir belirti yok ama insan umutlanıyor :(

Testi nasil yaptigini yazar misin?
bu arada ben saatine ve sıvı alımına dikkat etmemiştim bugün tekrar deneyeceğim sıvı almadan dört saat geçirip tekrar yapacağım aslında takvime bakarsak yum dönemi çoktan geçti ama dur baakalm belki tekrar bişler çıkar

bu arada ben saatine ve sıvı alımına dikkat etmemiştim bugün tekrar deneyeceğim sıvı almadan dört saat geçirip tekrar yapacağım aslında takvime bakarsak yum dönemi çoktan geçti ama dur baakalm belki tekrar bişler çıkar

En az 2 saat once sivi alimini birakabilirsin.
Ama testi hep ayni kosullarda yapmalisin.
Mutlaka oglen 2 den sonraki bir saatte ama aksam 8 den onceki bir saatte yapmalisin.
Ornegin her gun:

•saat 2 den 4 e kadar sivi almadin ve wc ye gitmedin.
•hep ayni damla kullanmanda onemli. Misal ya 3 ya 4 damla. Ama her gun 3 ise 3; 4 kullandiysan bir onceki gun 4 damla.
•10.dakikaya kadar bekle mutla ve foto cek. Ertesi gun ile rahat kiyaslarsin.

Eger adete yakin yaptiginde t c den koyuysa gebelik vardir cnm. Yoksa t hep cikiyr adete kadar.

En az 2 saat once sivi alimini birakabilirsin.
Ama testi hep ayni kosullarda yapmalisin.
Mutlaka oglen 2 den sonraki bir saatte ama aksam 8 den onceki bir saatte yapmalisin.
Ornegin her gun:

•saat 2 den 4 e kadar sivi almadin ve wc ye gitmedin.
•hep ayni damla kullanmanda onemli. Misal ya 3 ya 4 damla. Ama her gun 3 ise 3; 4 kullandiysan bir onceki gun 4 damla.
•10.dakikaya kadar bekle mutla ve foto cek. Ertesi gun ile rahat kiyaslarsin.

Eger adete yakin yaptiginde t c den koyuysa gebelik vardir cnm. Yoksa t hep cikiyr adete kadar.
gerçekten mi dün de yaptım t daha koyuydu çok da belirgindi sen şimdi böle diyosun beni ümitlendiriyosun ya yoksa gebelik :(

gerçekten mi dün de yaptım t daha koyuydu çok da belirgindi sen şimdi böle diyosun beni ümitlendiriyosun ya yoksa gebelik :KK43:
T bir onceki gunden degil; c den koyu olacak.
Ogrenmenin en guzel yolu ya gebelim testi idrarla ya da kan testi. Secim sizin.

Aynı durum bende de var canım. Adetim bittiği günden itibaren düzenli yapıyorum (belki düzensiz yumurtluyorum diye)
Bir tek hafta sonları düzgün yapamıyorum.. Ben de bir türlü eşit koyuluktaki çizikleri yakalayamadım :mad:
Kadeeerrrr... kötü kaderrrr... :KK42:

bu testi bende bu akşam yapıcam ama pek anlamadım kullanımını yanı nasıl yumurtladıgımı anlıcam cızgılerden

koQUOTE="jasmine53, post: 37026438, member: 511844"]Aynı durum bende de var canım. Adetim bittiği günden itibaren düzenli yapıyorum (belki düzensiz yumurtluyorum diye)
Bir tek hafta sonları düzgün yapamıyorum.. Ben de bir türlü eşit koyuluktaki çizikleri yakalayamadım :mad:
Kadeeerrrr... kötü kaderrrr... :KK42:[/Q
tatlım ben 19.unda yakaladım koyu çizgileri ve bu güne kadar her gün değerlendirdim inşş tutmuştur ama bu ay da hüsran olacak gibi bir his var içimde sankii

bu testi bende bu akşam yapıcam ama pek anlamadım kullanımını yanı nasıl yumurtladıgımı anlıcam cızgılerden
tatlım t çizgisi koyulaştığında 24 saat içinde yumurta salınımı gerçekleşecek demektir bu sebeple o günü ve diğer üç günü çok ii değerlendireceksn

koQUOTE="jasmine53, post: 37026438, member: 511844"]Aynı durum bende de var canım. Adetim bittiği günden itibaren düzenli yapıyorum (belki düzensiz yumurtluyorum diye)
Kadeeerrrr... kötü kaderrrr... :KK42:[/Q
tatlım ben 19.unda yakaladım koyu çizgileri ve bu güne kadar her gün değerlendirdim inşş tutmuştur ama bu ay da hüsran olacak gibi bir his var içimde sankii
Sanırım benim de hüsran olacak... Bugün hafif bir pembelik gördüm..

selam kızlar , testi sipariş ettim bugün yapacağım..muhtemelen ovulasyon zamanı ıcerısındeyım o yuzden pazartesiden beri full yani herşey :) ne kadar zormuş herşeyi takip etmek gerçektende ya , bide spontane gerçekleşmeyince ilişkide zor oluyor hakkımızda hayırlısı inşallah olurrr yaaa

selam kızlar , testi sipariş ettim bugün yapacağım..muhtemelen ovulasyon zamanı ıcerısındeyım o yuzden pazartesiden beri full yani herşey :) ne kadar zormuş herşeyi takip etmek gerçektende ya , bide spontane gerçekleşmeyince ilişkide zor oluyor hakkımızda hayırlısı inşallah olurrr yaaa
evet sırf bbebek için yaptığın zaman sevk de almıyorsun sıradanlaşıyo

Hayır.. Dun sadece peçeteye biraz gelmişti.. Bugünse sadece biraz kahverengi akıntım oldu.. :( zaten dün oyle olunca moralim bozuldu.. bugün yanıma test almadım :( bekliyorum.. Zaten karar verdim. Hastalanınca doktora gidip hormon testlerimi yaptırıcam.. Bakalım neler olup bitiyor içerlerde ;)

Back
X