Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır.. Dun sadece peçeteye biraz gelmişti.. Bugünse sadece biraz kahverengi akıntım oldu.. zaten dün oyle olunca moralim bozuldu.. bugün yanıma test almadım bekliyorum.. Zaten karar verdim. Hastalanınca doktora gidip hormon testlerimi yaptırıcam.. Bakalım neler olup bitiyor içerlerde
aynı kararı ben de aldım bu ay bana doktor 2 ay önce adetinin 2.günü gel demişti ben gidemedim ama bu ay da olmaz ise kesinlikle doktora gidiıorum eşimle
aynen bende de bu ay bacak ağrısı yorgunluk bitkinlik falan var ve deliksz uyuyorum yataktan kalkmamacasına neden bilmıyırum inşş ben de hamile kalmışımdır
aynen bende de bu ay bacak ağrısı yorgunluk bitkinlik falan var ve deliksz uyuyorum yataktan kalkmamacasına neden bilmıyırum inşş ben de hamile kalmışımdır
aynı kararı ben de aldım bu ay bana doktor 2 ay önce adetinin 2.günü gel demişti ben gidemedim ama bu ay da olmaz ise kesinlikle doktora gidiıorum eşimle