- 19 Ağustos 2023
- 96
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi gebelikistiyorum47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum dün sabah 11 de iğne oldum ovulasyon testi yaptım bu şeklde şuan durum ne sizce ilk defa yapıyrm bilgilendrrmsnz heyecanlandm
Silikleşince çatlamış oluyo yani demi şuan yumurtam gelişmiş olarakmı gözküyor böyle görnmceDaha yumurtanız çatlamamış bu geceden sonra çatlar diye sanıyorum. Yarın test yaptığınızda silikleşmiş olmalı, çatladı demek yani o zaman. Şuan pik durumda.
Silikleşince çatlamış oluyo yani demi şuan yumurtam gelişmiş olarakmı gözküyor böyle görnmce
Peki gebe kalabildinizmi yanlış anlamayn sadece ilk defa iğne oldum merk edyrm o süreçi yaşayanların sonucunuEvet böyle koyu çizgilerden sonra silikleşince çatladı demek oluyor. Birkaç ay önce bende klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm. Çatlatma iğnesini vurunduğum gün aynen böyle pikti. Yani en geliştiği haldi. Sonra ertesi gün silikleşti.
Peki gebe kalabildinizmi yanlış anlamayn sadece ilk defa iğne oldum merk edyrm o süreçi yaşayanların sonucunu
Aynı durumdayız galiba bndede var suan tedavinin nasl ılerlyor pekiYok maalesef gebe kalamadım.Pko var bende biraz yumurtalarım sıkıntılı.
![]()
Bndede aynı skntı var malisefYok maalesef gebe kalamadım.Pko var bende biraz yumurtalarım sıkıntılı.
![]()
Aynı durumdayız galiba bndede var suan tedavinin nasl ılerlyor peki
Bnde klomen ve ovitrelle kullandm bu ay çatlatma iğnesi işe yaradımı blmiyrm akıntım olmadı çnkü yumurtlamaya dair bekliyrm adet zamanıma kadr bakalm inşallah tedavşye gerek klmfan bu ay tutarGonal f ile yumurtalarım büyüdü bu ay çok şükür. Normalde pek büyümezdi öyle çok çok. Ovülasyonda koyu çizgiyi gördüm az evvel.
İnşaallah tutar rabbim aratmasın benim ilk gebeliğimde femara ile oldu çatlatma iğnesi kullanmadım onun yerine çörek otu yağı kullandım havuç çokta güzel oldu bazen iğneler sorun yaratıyor diğer büyüyecek olan yumurtaya engel bende polikistik över hastasıyim benimkiler de aşırı derecede tembel yumurtalıklarım ama kullandığım ay spor yürüyüş ve vitaminlerle destekledim şuan 2.icin ovulasyon testi kullanacam ama daha adetim kesilmedi 16 gün oldu bakalım hayırlısıBnde klomen ve ovitrelle kullandm bu ay çatlatma iğnesi işe yaradımı blmiyrm akıntım olmadı çnkü yumurtlamaya dair bekliyrm adet zamanıma kadr bakalm inşallah tedavşye gerek klmfan bu ay tutar
Havucu nasıl kullandınız pekii banada analtrmısınız yapmak istiyorum bendeİnşaallah tutar rabbim aratmasın benim ilk gebeliğimde femara ile oldu çatlatma iğnesi kullanmadım onun yerine çörek otu yağı kullandım havuç çokta güzel oldu bazen iğneler sorun yaratıyor diğer büyüyecek olan yumurtaya engel bende polikistik över hastasıyim benimkiler de aşırı derecede tembel yumurtalıklarım ama kullandığım ay spor yürüyüş ve vitaminlerle destekledim şuan 2.icin ovulasyon testi kullanacam ama daha adetim kesilmedi 16 gün oldu bakalım hayırlısı
Havucu nasıl kullandınız pekii banada analtrmısınız yapmak istiyorum
Canım öncelikle ben ilaçlardan dolayı aşırı derecede kilo almıştım sonra kaç defa tedavi gördüm olmadı en son dedim olacak kafada bitirdim. Sonra o ay tedaviye başlamadan önce 1 ay boyunca yürüs spor yaptım çünkü yumurtalıklar bile yağ bağlayabiliyor kilo çok önemli sonra doktora gittik önce doktor süt hormonuna baktı direk yüksek çıktı onu duzenledi sonra tedavi verdi en ince ayrıntısına kadar doktorum okadar iyidiki inşaallah onun gibi biri tekrar karşıma çıkar.Sonra tedavi ile birlikte çörek otu yağı kullandım aktardan aldım ilk defa yumurtanın catladigini anladım.havucuda öyle sade yedim.Ama siz incir ve havuç kürünü uygulayabilirsiniz adet bitince Google yazın çıkar Saraçoğlu kuru incir ile havuç ayrı ayrı kaynacak bilginize geçmiş olsun rabbim aratmadan tez zamanda nasıl etsin isteyen herkese inşaallahHavucu nasıl kullandınız pekii banada analtrmısınız yapmak istiyorum bende
Amin inşallah çok teşekkr ederm bilgilendirdiğiniz içinCanım öncelikle ben ilaçlardan dolayı aşırı derecede kilo almıştım sonra kaç defa tedavi gördüm olmadı en son dedim olacak kafada bitirdim. Sonra o ay tedaviye başlamadan önce 1 ay boyunca yürüs spor yaptım çünkü yumurtalıklar bile yağ bağlayabiliyor kilo çok önemli sonra doktora gittik önce doktor süt hormonuna baktı direk yüksek çıktı onu duzenledi sonra tedavi verdi en ince ayrıntısına kadar doktorum okadar iyidiki inşaallah onun gibi biri tekrar karşıma çıkar.Sonra tedavi ile birlikte çörek otu yağı kullandım aktardan aldım ilk defa yumurtanın catladigini anladım.havucuda öyle sade yedim.Ama siz incir ve havuç kürünü uygulayabilirsiniz adet bitince Google yazın çıkar Saraçoğlu kuru incir ile havuç ayrı ayrı kaynacak bilginize geçmiş olsun rabbim aratmadan tez zamanda nasıl etsin isteyen herkese inşaallah
Rica ederim ama doktorum gerçekten çok iyi biriydi doktor çok önemli bana çatlatma iğnesi vurdurmadi sadece femara kullandım ilk tedavide çok şükür hamile kaldım şimdi 2.icin çalışıyorum şuan başka yere taşındığımiz için doktorumuzdan ayrıldık rabbim tekrar öyle bir doktorla karşılaştırsın inşaallah isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin inşallah çok teşekkr ederm bilgilendirdiğiniz için![]()