Değerlendirin bugünleriPcosmusunuz
Pik mi buDeğerlendirin bugünlerisilikleşinceye kadar
Pcosda boyle oluyor ust ustte siz siliklesene kadar degerlendirin umarim en kisa zamanda hamile kalirsinizEvet neden kş
Pik duruyor ama siliklesmesi lazim catlama onemliPik mi
Silikleşmesi önemli mi yoksa bugunlerde birlikte olsam yine de döllenme olur muPik gibi duruyor düzenli yapmaya devam et canım illaki Çatlayıp silikleşecek
Silikleşmesi çatlama olduğunu gösterir eğer değerlendirdiyseniz gebelik bekleyebilirsiniz o o yüzden çatlayana kadar düzenli ilişki öneriliyor bende bu testleri kullandımSilikleşmesi önemli mi yoksa bugunlerde birlikte olsam yine de döllenme olur mu
Ya benim 6 gündür testlerim pik bu neden acabaSilikleşmesi çatlama olduğunu gösterir eğer değerlendirdiyseniz gebelik bekleyebilirsiniz o o yüzden çatlayana kadar düzenli ilişki öneriliyor bende bu testleri kullandım
Silikleşince yumurtan çatlamış olur canım silikleştiği günü de değerlendir bugünlerini de değerlendir tutması gereken zaman dilimindesinSilikleşmesi önemli mi yoksa bugunlerde birlikte olsam yine de döllenme olur mu
Yukarıda pcosdan kaynaklıdır yazmışlar ondan olabilir ben düzenli aralıklarla adet oluyordum o yüzden takip etmesi kolay olmuştuYa benim 6 gündür testlerim pik bu neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?