- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En geç 36 saat içerisinde evetKızlar tarih olmayan ayın 13 sizce yumurtam çatlarmı ilk kez ovulasyon testi kullandım bu ay. 14 ve bugünü değerlendirdik.
Eki Görüntüle 2901588 Eki Görüntüle 2901589
Yumurtlama canım çatlama görene kadar teste devam etKızlar tarih olmayan ayın 13 sizce yumurtam çatlarmı ilk kez ovulasyon testi kullandım bu ay. 14 ve bugünü değerlendirdik.
Eki Görüntüle 2901588 Eki Görüntüle 2901589
Tamam sağol canım test yapmaya devam edeyim yarın ve yarından sonra silikleşicekmiEn geç 36 saat içerisinde evet
Tamam canım bakalım ne zaman catlıcakYumurtlama canım çatlama görene kadar teste devam et
Yarın çatlar muhtemelen canımTamam canım bakalım ne zaman catlıcak![]()
Evet degerlendirinKızlar yumurtam çatladı bugün sonuç bu şekilde dün değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı ?
Eki Görüntüle 2901958
Mutlaka değerlendirin çatlağını gün ihtimal daha da yüksek diyor herkes.Kızlar yumurtam çatladı bugün sonuç bu şekilde dün değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı ?
Eki Görüntüle 2901958
Teşekkür ederimEvet degerlendirin
Tamam teşekkür ederimMutlaka değerlendirin çatlağını gün ihtimal daha da yüksek diyor herkes.
Yok daha 3 hafta önce kadar doktora gittim muayene olmaya enfeksiyon vardı kist veya pko yok dedi enfeksiyon içinde ilaç ve fitil kullandım bitti ardından regl oldumSende pko ya da kist var mı? Bende pko var geçen ay benimde böyle oldu sürekli pozitif çıktı.
Ay bilemedim o zaman havuç yiyin havuç çatlatıyormuş yumurtayı.Yok daha 3 hafta önce kadar doktora gittim muayene olmaya enfeksiyon vardı kist veya pko yok dedi enfeksiyon içinde ilaç ve fitil kullandım bitti ardından regl oldum
Canm benim de koyuluk böyle devam etmiştiYok daha 3 hafta önce kadar doktora gittim muayene olmaya enfeksiyon vardı kist veya pko yok dedi enfeksiyon içinde ilaç ve fitil kullandım bitti ardından regl oldum
Ya canım seninki catlamadan kaç gün sonra koyulaştı tekrar ? 2 gündür de geçmeyen baş ağrım varCanm benim de koyuluk böyle devam etmişti
Sukur suan hamileyim senin dediğin gibi bnde 1 ay önce gitmiştim hiçbir sorun yoktu ama gebelikte kist olabiliyormuş 7 cm e yakın kist olmuş bnde
Insallah sende hamile olursun bu ay canm
Merhaba bu bugun yaptigim testler yumurtlama varmi acaba baka bilirmisinizYumurtlama canım çatlama görene kadar teste devam et
Var canım pik gibi hatta değerlendirMerhaba bu bugun yaptigim testler yumurtlama varmi acaba baka bilirmisiniz