Kızlar ovulasyona bakarmisiniz

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373

Kizlar 3gun once ovulasyon testi aldim aksam sivi alimim oldugu icin oylesine denemistim
12.gun yazan
Dun ve bugun iki saat sivi almadan ayni saatte test yaptm 13. 14 yazan
Daha yumrtlama zamanim gelmemis dmi yoksa geçmişte olabilirmi adetten 12.gun basladim
Ve pko var bende ilk defa kullanıyorum sizce bi fikir verebilir misiniz???

Kmse yokmu yaa ((

canım 12.günden itibaren çizgin koyulaşmaya başlamış.yani yapmaya devam et testi. daha yumurtlamamışsın

canım 12.günden itibaren çizgin koyulaşmaya başlamış.yani yapmaya devam et testi. daha yumurtlamamışsın

Gecmis olamaz dmi canim bide interneten ovulasyn testi sprs ettm gelmemisdi eczaneden besli aldm ondada 2 tane kaldi 2sindede koyu cikmazsa bgun siparişim geldi internetten aldgmla devam etsem markadan dolayi yanls olrmu ki

Gecmis olamaz dmi canim bide interneten ovulasyn testi sprs ettm gelmemisdi eczaneden besli aldm ondada 2 tane kaldi 2sindede koyu cikmazsa bgun siparişim geldi internetten aldgmla devam etsem markadan dolayi yanls olrmu ki

yok canım geçmiş olsaydı çizgin koyudan siliğe doğru giderdi ama seninki silikten koyuya gidiyo farkındaysan.markadanda bişey olmaz devam et test yapmaya sen hayırlısı olsun hakkında :)))

yok canım geçmiş olsaydı çizgin koyudan siliğe doğru giderdi ama seninki silikten koyuya gidiyo farkındaysan.markadanda bişey olmaz devam et test yapmaya sen hayırlısı olsun hakkında :)))

Tmm cnm cok tsker ederm

Kmse yokmu yaa ((

canım ben de iki gün önce deneme amaçlı apmıştım ki adetim geçeli 6 gün olmuştutek çizgiydi.
bugün yeni bir tane denedim senin 12. günündeki kadar oldu neredeyse. daha adeti geçeli 8 gün oldu. benim 33 gün sürüyor döngüm
16 mart olması lazım yumurtlama tarihi ama önceden başlıyor sanırım. ayın 20 sine kadar hergün deneyeceğim.
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN :) BU ARADA HAMİLE OLUNURSA OVULASYON TESTİNDEKİ ÇİZGİLER NET Mİ ÇIKAR ACABA BİR BİLGİNİZ VAR MIDIR?
YOKSA GEBELİK TESTİ Mİ YAPMAK GEREK

testler henuz negatif.
ama pco olanlarda ovulasyon testlerinin yanlis sonuc verdigini biliyrm. yani bir dongu boyunca misal 10 gunde birde pozitif sonuc verip yanilttigini biliyrm. umarim siz de sorun yaratmadan duzgun sonuc verir. aslinda en guzeli dr kontrolunde yumurta takibi yaptirmaniz.

Cnm bunn hamilelikle ilgisi yk hamilelkte beta hcg hormnu salglio bunda l h hormnu farklı yani
Bende hergn yapyrm ins olur ya bikmadan bakalm sonuca

Hayrlisi cnm ya Rabbim istedikten sonra olur inşallah ben elimden geleni yapim de sonra aklmda kske yapsydm demiyim dye ypyrm takdir allahtan :)

Cnm bunn hamilelikle ilgisi yk hamilelkte beta hcg hormnu salglio bunda l h hormnu farklı yani
Bende hergn yapyrm ins olur ya bikmadan bakalm sonuca

Ovulasyon testi gebelik testinden once pozitif cikiyor diyenler olmus forumda. Boyle birsey var mi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…