Kızlar Ovulosyon testine bakabilirmisiniz

Sebill

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
41
8
1
45
Bana acil yorum yaparmisiniz kızlar..Ben normalde ayın 15 ile 19 arası 5 gun regl oluyorum.. Bu ay ayın 5 inde yani reglden 10 gün önce 2 gün regl gibide değil ama 2 gün süren kahve rengi lekelenmem oldu.. bugün de öylesine ovulosyon testi yaptım t çizgisi c den daha koyu çıktı yumurtlama günüm geçen haftaydı... sizce bu gebelik olabilirmi

Eklentiler

• IMG-20220526-WA0003.webp
    IMG-20220526-WA0003.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 32
SelAm hamilelik icin .14gun gecmesi lazim yumurtlamadan.yediyin bir sey de hormonu artira bilir.ve ya pico da ola bilir.En dogrusu reglin 1 gun geciktikden sonra idrar testi yap

SelAm hamilelik icin .14gun gecmesi lazim yumurtlamadan.yediyin bir sey de hormonu artira bilir.ve ya pico da ola bilir.En dogrusu reglin 1 gun geciktikden sonra idrar testi yap
Çok teşekkür ederim cevap için bu testten sonra 2 ovulosyon testi daha yaptım 2 side aynı kafam allak bullak oldu

Ve ayın 5 indeki lekelemeyi saymazsak reglim geceli bugün tam 44 gün oluyor

HCG testi yapdinmi pozitiv cikdimi.Olmazsa kan ver .Insallah bebekdir.Ama sonuc negativse doktora gorun kiste donusmus ola bilir.Kistde de LH yüksek göstere bilir
Ayyy insallah canım ya.......Yok henüz yapmadım dedim lekelemeyi olduğum gün ayın 5 gelsin oda geçerse hemen gidip yaptırayım

Bugün de aynı sonucu verdi Az önce ovulosyon testini takip eden bayanda gebelik testi yaptirmami soyledi gebelikte olabilir yahut yumurta catlamiyorda olabilir. Ben yarın testi yapıp dr görüneyim
Aynn yarın ilk idrarinizla gebelik testi yapın ona göre yol ciersiniz kendinize

Yok henüz bug akşam alip sabaha yapacağım hafta sonu olduğundan dr larda yok bugün yapınca yazacağım 🤦‍♀️

Back
X