kizlar ozellikle bosanma asamasinda planlar yardim bosaniyorum

gunesdogacakbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
124
86
13
40
kizlar anlasmali bosanma davasi acildi.ilk durusmaya gittik ama velayet nedeniyle sorun cikti hakim bir bosamadi biz de erteleyip yeniden denemeye karar verdik.2.durusma 1.ay onceydi gitmedik duzelir gibi oldu aramiz.ama su an yapamayacagimi anladim.kendisi bosanmaya gonullu degil pek ama ben katlanamiyorum.simdi bundan sonraki surec nasil isler? tekrar bir mahkeme gunu mu olur yoksa diyelim ki pazartesi gitsek bosanabilir miyiz? bir an önce kurtulmak istiyorum
esim bosanmaya pek gonullu degil ama soyle ev islerim yapiliyor duzenim bozulmasin vs diye dusunuyor ask sevgi namina bisey yok.biz pazartesi mahkemeye gitsek anlastik.biz bosanmaya karar verdin desek mahkeme bizi bosar mi yoksa bir gun belirleyip o gun mu gelin der?

Davanız açıldıysa eğer duruşma gününde duruşmaya gidin yapmıyoruz çocuğun velayeti konusunda şu şekilde anlaştık derseniz boşyabilir
kesin bilgi degil mi bu evet anlasmali bosanma davasi acikdi.2 durusma gunu geldi gitmedik.artik ben katlanamiyorum yeniden durusma gunu bekle vs..o halde pazartesi gitsek biz her konuda anlastik desek bosanabiliyor muyuz?

kesin bilgi degil mi bu evet anlasmali bosanma davasi acikdi.2 durusma gunu geldi gitmedik.artik ben katlanamiyorum yeniden durusma gunu bekle vs..o halde pazartesi gitsek biz her konuda anlastik desek bosanabiliyor muyuz?
Boşanırsınız bir protokol düzenleyin velayet nafaka tazminat vss hakkında

Ama iyice düşündünü mü çocuğunuz da varmış🙁Boşanma sonrası çok yığratıcı geçiyor boşanma evresi ve sonrası ....
dusundum canim.kendimi bu evde hizmetciden farkli gormuyorum.ilgi yok sevgi yok hakaret var.cenemi kalayip hzimet edersem sıkıntı yok ama sikayet eder sinirlenirsem en agir hakaretler.dayanamiyorum artik kaldiramiyorum

Düzenlediyseniz tekrar düzenlemeye gerek yok ikinizfe duruşmaya gidin hakim boşar.Aile terapistisine fln gitseydiniz keşke işi fln mı yok da o hareketleri yapıyor yada aile”nin etkisinde mi kalıyor

Düzenlediyseniz tekrar düzenlemeye gerek yok ikinizfe duruşmaya gidin hakim boşar.Aile terapistisine fln gitseydiniz keşke işi fln mı yok da o hareketleri yapıyor yada aile”nin etkisinde mi kalıyor
canim anlamadigim su bu mahkeme yeniden bir durusma gunu mu beliryelip o gun gekin diyecek yokaa pazartesi cikip gidelim biz anlastik.her sekilde bosanacaz diyelim bosar mi? isi var ama degisik biri ailesini on planda tuttu tartismalarimizi ablalarina anlatti.daha biraz once bana tipini s...tigim dedi....neler neler isim var ve omrumun sonuna kadar bu adami cekmek istemiyorun.cocugumla mutlu olmak istiyorum

canim anlamadigim su bu mahkeme yeniden bir durusma gunu mu beliryelip o gun gekin diyecek yokaa pazartesi cikip gidelim biz anlastik.her sekilde bosanacaz diyelim bosar mi? isi var ama degisik biri ailesini on planda tuttu tartismalarimizi ablalarina anlatti.daha biraz once bana tipini s...tigim dedi....neler neler isim var ve omrumun sonuna kadar bu adami cekmek istemiyorun.cocugumla mutlu olmak istiyorum
E devlet şifren var mı ? karakteri oturmadğı için ablalarına anlatıyor ergenler olgunlaşmadan evlenmişler evlenip milletin kızımada yazık ediyorlar

E devlet şifren varaa uyap vatandas dan gir orada hukuk ksımında aile mahkemesinde en son duruşma zaptına bak, hakim dosyanızı düşürmemişse pazartesi gittiğinizde karar verir eğer düşürmüşse dosyanızı yeniler yeni ni duruşma günü alırsınız

Back
X