- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
İlk cümleyede bittim belirteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim o perine şeysi dogumda yırtılır ancak.öyle cinsel ilişki ile çok zor yani.Ha bagyan bir at ile ilişkiye girdiyse onu bilemem tabi:)Perineyi bilen erkek üye mi oluyo kızlar yapmayın yırtılma da olabilir ama kolay kolay olacak bişey değil
İlk cümleyede bittim belirteyim
Aynen ya..nerde böyle bizde hunharca şey etmek..bizimki kibar feyzo.:)Kendime acidim su an ,hic boyle sevismisligim yok yahu. Konu sahibi siz yine dikkatli olun,bir doktora da gorunmekte fayda var
Terbiyesiz ince ayrıntıya ne gerek var ne halt yiyosan ye
İlk defa duydum
Biri bana perrina dese kumaş anlarım![]()
Kendime acidim su an ,hic boyle sevismisligim yok yahu. Konu sahibi siz yine dikkatli olun,bir doktora da gorunmekte fayda var
Aynen ya..nerde böyle bizde hunharca şey etmek..bizimki kibar feyzo.:)
Bunlar hep deneyimsizlikten. Koca kisisi deneyimli olmayinca boyle ac ac saldiriyor Allaaaah kadin diye.ölüyorum gülmekten
hunharca sevişmişler![]()
Kendime acidim su an ,hic boyle sevismisligim yok yahu. Konu sahibi siz yine dikkatli olun,bir doktora da gorunmekte fayda var
Kıskanmadık ama dimi hiç?biraz bile değil dimi?Bunlar hep deneyimsizlikten. Koca kisisi deneyimli olmayinca boyle ac ac saldiriyor Allaaaah kadin diye.
Bizde de hep bi kibarlik valla
Nasi bi sevismekse