Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç göremiyceğim sanıyodum koyu çizgi :))pik olmasına az kalmış siz yinede bugünüde değerlendirin boş geçmeyin
Hayır canım devam et yapmaya. Bence değerlendirme yap yarın pik olursa yarını değerlendirHiç göremiyceğim sanıyodum koyu çizgi :))
Peki her gün yapmak zararlı değil mi gün aşırı diyolr yaHayır canım devam et yapmaya. Bence değerlendirme yap yarın pik olursa yarını değerlendir
Şuan pik değil bi zararı yok değerlendirme şansınız varsa catladıgı güne kadar değerlendirin ben bu sekilde hamile kaldımHiç göremiyceğim sanıyodum koyu çizgi :))
Yanlış yazmışım canım değerlendirme bugünüPeki her gün yapmak zararlı değil mi gün aşırı diyolr ya
Ayy inşallah Rabbim banada nasip eder hayırlısıyla anneliğiŞuan pik değil bi zararı yok değerlendirme şansınız varsa catladıgı güne kadar değerlendirin ben bu sekilde hamile kaldım![]()
Birde bende 1 haftadır pembe leke geliyor bebiş denemesine başladığımızdan beri her ay adetimin 20 küsür günlerinde oluyor pko var bende doktor bi ara yumurta çatlamaya çalışıyor demiştiYanlış yazmışım canım değerlendirme bugünü
Bugünde yaptım çok silik çıktı ne oluyor acabaŞuan pik değil bi zararı yok değerlendirme şansınız varsa catladıgı güne kadar değerlendirin ben bu sekilde hamile kaldım![]()
Adetine kaç gün var canım hergün yapmaya devam et testten iki saat önce sıvı almını kesBugünde yaptım çok silik çıktı ne oluyor acaba
Düzensiz adetim hiç bilemiyorum ki sat 14 şubattı sıvı alımına dikkat ediyorumda aslındaAdetine kaç gün var canım hergün yapmaya devam et testten iki saat önce sıvı almını kes
Bazen lh dalgalanması oluyor siz testi yağmaya sabırla devam edinBugünde yaptım çok silik çıktı ne oluyor acaba
Çok teşekkür ederimBazen lh dalgalanması oluyor siz testi yağmaya sabırla devam edin