- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suya dikkat ederek yap ama gece bile olabilir riske girme deneme yap istersenTamam akşam yine yapicam teşekkür ederim
ama senin ki hic pik olmamis yaklasmamis bile ben mi yanlis goruyorumArkadaşlar bnmki neden hep pik çıkıyor acaba bilen var mı en sondaki bugünkü
İkinci test pikti cnm aslında testten kanakli bir solukluk var ondan o şekil gorunuyorama senin ki hic pik olmamis yaklasmamis bile ben mi yanlis goruyorum
Bu sekildi ikinci gunama senin ki hic pik olmamis yaklasmamis bile ben mi yanlis goruyorum
evet t çizginiz daha koyu yani pik olduğunu gösterir.Bu sekildi ikinci gun
Evt o günleri değerlendirdik ama testlerde siliklesme olmuyor pazar günü yapılan bir test oevet t çizginiz daha koyu yani pik olduğunu gösterir.
Canım çatlama olmadı mıEvt o günleri değerlendirdik ama testlerde siliklesme olmuyor pazar günü yapılan bir test o
Çatlama oldu ikinci testte çatlama var ama T çizgisi siliklesmiyorCanım çatlama olmadı mı
canim heveslendirmek istemem ama hamilelik olabilir tutunmada bazen silinmiyor insallah vardir sagliklaÇatlama oldu ikinci testte çatlama var ama T çizgisi siliklesmiyor
Dun o kadar çok mide bulantım ve kasık ağrım oldu ki birşey yiyemedim yattım gün boyu halsizdim acile gittik herşey iyi sıkıntı yok dedi bugünde hala hafif var bulantı arada kasık ağrısı bilmiyirm ama gebelik testi de yapsam çıkmaz dahacanim heveslendirmek istemem ama hamilelik olabilir tutunmada bazen silinmiyor insallah vardir saglikla
asla cikmaz morelini bozmakla kalirsin bekle dikkat et kendine sadece adete yakin yaparsin insallah vardirDun o kadar çok mide bulantım ve kasık ağrım oldu ki birşey yiyemedim yattım gün boyu halsizdim acile gittik herşey iyi sıkıntı yok dedi bugünde hala hafif var bulantı arada kasık ağrısı bilmiyirm ama gebelik testi de yapsam çıkmaz daha
Polikistik over sendromu var mi?Arkadaşlar bnmki neden hep pik çıkıyor acaba bilen var mı en sondaki bugünkü
Amin canm kısmet diyelimasla cikmaz morelini bozmakla kalirsin bekle dikkat et kendine sadece adete yakin yaparsin insallah vardir
allah isteyen herkeze nasip etsin
Yok sukurPolikistik over sendromu var mi?