kızlar piskolojim çoooook bozuk ...

bse_tzl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
7
0
16
Çanakkale
Ne yapcam hiç bilmiyorum 34 haftalık hamileyim ve piskolojim alt üst oldu çom mutsuzum. Ben bebeğimi çok istedim ama şimdi durup dururken aklımdan hep doğumda ikimizede birşey olcakmış gibi geliyo bazen ruh halim çok bozuk oluyo bebeğimi bile istemiyorum sonrada öyle düşünuyorum diye oturup ağlıyorum. Ezan okunurken bile allahım canımı al da kurtulayım diyorum ama bebeğimide çok seviyorum. Of napcam ben yaaaaa :(

dogumun yaklasiyor, bilinc altinda korkuyorsun acaba iyi bir anne olabilcekmiyim diye, dogumda hersey yolunda gidicekmi diye düsünüyorsun, hormon seviyelerin cildirmis durumda.hepsi cok normal seyler bunlarin, bir cok kadin yasiyor.cevrende seni anlayabilcek kendini iyi hissettirebilcek dogum tecrübesini yasamis tanidiklarinla konusmak, aklini kurcalayan seyleri sormak sana iyi gelicektir.yapayalnizim diyorsan bir uzmanla görüsebilirsin yada jinekologunla görüsebilirsin.benim doktorum ayni zamanda benim icin bir psikolog görevi gördü hamileliklerim boyunca.rahatlamaya calis tamam mi gercekten bir cok kadin su an yasadigin seyleri yasiyor hamileliklerinde, hersey yolunda gidicek ve bebegini saglikla kucagina alicaksin,cok iyi bir anne olup bebegin sen ve kocanla uzun saglikli ve mutlu bir hayat yasicaksiniz.cevrende destegini alabilcegin herkesle acik yüreklilikle konusmani tavsiye ederim.

Kendime cok kiziyorum bazen diyorum keske hic hamile kalmasaydim bebisimin hareketleri bile bana batar oldu uzuluyorum bole dusunuyorum diye cok korkuyorum aslinda dogumda ona bisey olcak diye yada karnimda kalbi durursa diye dusunmek istemiyorum bunlari ama elimde degil

kendine kiz evet böyle düsünme lütfen. o minicik sana muhtac ve dogdugunda sen öyle mutlu olucaksin ki, haksizlik ettigini düsünceksin bebegine.yapma böyle lütfen.kizima hamileyken tam uykumun ortasinda hareketlenmeye baslardi ki tekmeleriyle beni uyandiriyordu yani o derece :))) birde ayaklarini kaburga kemigemi dayayip geriniyordu icerde.bir keresinde belime dogru esnemisti ölücem sanmistim belimin agrisindan.ne cok sikayet ediyordum bir bilsen, konusuyordum hep kizimla aaaa neden uyutmuyorsun beni bak dogdugundada uyuyamicam yapma böyle derdim,duyardi ve güm diye bir tekme daha atardi.kizim simdi 7 yasinda bana hamileyken neler yaptigini anlatiyorumda minicik kollariyla sarilip özür diliyor bilmeden üzdügü icin.o evlat kokusu varya bak bebegini kokladiginda herseyi unutcaksin.güzel seyler düsün , birlikte oyun oynadiginizi gezdiginizi güldügünüzü hayal et.inan bebegin seni cok seviyor sende onu sev.:16:

Bol yürüyüş, bol dua ile inşallah bu endişeler azalacaktır.
Allah kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Back
X