Kizlar pko icin soğan kürü mü dogum kont.hapi mi yardim edin lutfen !! ?

_Ravzaa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
3.318
3.249
133
31
Merhaba kizlar .. 13 aydir hamile kalamiyorum. Doktor pko var kilo vermen lazim dedi. 1.61 boy 63 kiloyum. Adetim duzenliydi ama korunmayi birakali gecikmelerim olmaya basladi. Birde baska doktora gideyim dedim oda ilk once pko gibi durmuyor dedi progestan hormonum icin gittigimde pko dedi yumurtam catlamamiş . Diger kendi doktorum 6 ay dogum kontrol hapiyla adeti duzene sokmak istedi ben istemedim. Simdi acaba diyorum dogum kontrol hapina mi başlasam yoksa sogan kürü mü yapsam ? Tecrubeli arkadaslar bana bi akil verebilir mi ??

Merhaba kizlar .. 13 aydir hamile kalamiyorum. Doktor pko var kilo vermen lazim dedi. 1.61 boy 63 kiloyum. Adetim duzenliydi ama korunmayi birakali gecikmelerim olmaya basladi. Birde baska doktora gideyim dedim oda ilk once pko gibi durmuyor dedi progestan hormonum icin gittigimde pko dedi yumurtam catlamamiş . Diger kendi doktorum 6 ay dogum kontrol hapiyla adeti duzene sokmak istedi ben istemedim. Simdi acaba diyorum dogum kontrol hapina mi başlasam yoksa sogan kürü mü yapsam ? Tecrubeli arkadaslar bana bi akil verebilir mi ??
Merhaba. Bende pko yok ama adetle ilgili sıkıntılarım vardı.Dr um bana cyclo progynova adında bi ilaç verdi adet düzenleyici olarak.Kesinlikle dogum konrol hapı değil dedi (zaten prospektüste de yazıyor o niyetle kullanılmaz diye) hatta hamile kalmana yardımcı bile olur dedi.Adetin 5.günü başlanan bi ilaç bu dediğim.Ben ilaca başlamayı beklerken hamile kaldım o ay çok şükür.Yazını görünce fikir belirteyim dedim en azından dr'una bu ilacı bir sor derim.Hee bu arada yine benim dr soğan kürü bilinçsiz kullanılınca bilinenin tam aksine rahim duvarında incelmeye sebep oluyor ince duvarda tutunma olmuyormuş.Nar suyu iç daha iyi dedi.Senin bi aklında bulunsun bunlar ;)

Merhaba. Bende pko yok ama adetle ilgili sıkıntılarım vardı.Dr um bana cyclo progynova adında bi ilaç verdi adet düzenleyici olarak.Kesinlikle dogum konrol hapı değil dedi (zaten prospektüste de yazıyor o niyetle kullanılmaz diye) hatta hamile kalmana yardımcı bile olur dedi.Adetin 5.günü başlanan bi ilaç bu dediğim.Ben ilaca başlamayı beklerken hamile kaldım o ay çok şükür.Yazını görünce fikir belirteyim dedim en azından dr'una bu ilacı bir sor derim.Hee bu arada yine benim dr soğan kürü bilinçsiz kullanılınca bilinenin tam aksine rahim duvarında incelmeye sebep oluyor ince duvarda tutunma olmuyormuş.Nar suyu iç daha iyi dedi.Senin bi aklında bulunsun bunlar :KK66:
Yaa Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Ne guzel .. Bende boyle seyler hic olmaz tamamen ümidim kalmadi. Dogum kontrol haplarida zararli sogan kuru de zararli. Bende duzenlesin diye progestan kullandm dört ay işe yaramadi. Ne yapacagimi bilmiyorm. :( burda guzel fikir veriyorlar diye tecrübeli olanlardan yardim almak istedim :)

Yaa Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Ne guzel .. Bende boyle seyler hic olmaz tamamen ümidim kalmadi. Dogum kontrol haplarida zararli sogan kuru de zararli. Bende duzenlesin diye progestan kullandm dört ay işe yaramadi. Ne yapacagimi bilmiyorm. :KK43: burda guzel fikir veriyorlar diye tecrübeli olanlardan yardim almak istedim :)
Darısı tez zamanda senınde başına inşallah. dediğim ilacı internetten de bi arastır istersen kullanırken hamıle kalan bır cok kişi olmuş.tabi önemli olan dr unun ne dediği.rabbım gönlüne göre versın inşallah

Darısı tez zamanda senınde başına inşallah. dediğim ilacı internetten de bi arastır istersen kullanırken hamıle kalan bır cok kişi olmuş.tabi önemli olan dr unun ne dediği.rabbım gönlüne göre versın inşallah
Tamam canim araştiriyorm hemen :) Cok tesekkur ederim .. Amin insallah hamile kalirim ;)

Soğan kürünün faydasını gören çok var. Ama hamile kalmayı böyle saplantı yaparsan gecikir stres iyi bişi değil. Duanı et oluruna bırak.

Soğan kürünün faydasını gören çok var. Ama hamile kalmayı böyle saplantı yaparsan gecikir stres iyi bişi değil. Duanı et oluruna bırak.
Tesekkur ederim. Ediyorm dua devamli .. Ama biraz takintiliyim galiba.. Simdi üc ay zayiflamaya odaklanmak hic doktora gitmemek istiyorm. Doktorlar daha cok strese sokuyor :(

Tesekkur ederim. Ediyorm dua devamli .. Ama biraz takintiliyim galiba.. Simdi üc ay zayiflamaya odaklanmak hic doktora gitmemek istiyorm. Doktorlar daha cok strese sokuyor :KK43:
kilon olması gerekenden fazlaysa, hamileleik üzerine yaklaşık 20 kilo daha koyacak onu da hesap et. biraz kilo vermen hem senin için hem bebek için çok faydalı olur. hamileliğimden önce kilo verip hamile kalmıştım hem daha sağlıklı hem daha rahat alıyosun 8. ayımda eski kiloma göre 10 kilo aldım mesela, yağlanma, şeker vs hi. bi sıkıntı yaşamadım. doktorlar strese sokuyor haklısın ama snn ve gelecekteki bebeğinin iyiliği için o. bugünden itibaren yediğine içtiğine dikkat et hatta şansın varsa bir spor salonuna yazıl. bol bol koş bisiklet çevir. kardiyo yap yani. yediğine içtiğine dikkat et. yemek yemeyi bırakmak sağlıklı beslenmek değil. sabah etinin lifalifi var kahvaltını olnla yap arada meyveni sebzeni atlama yağlılardan kızartmadan özellikle beyaz ekmekten uzak dur. et haşla ye bol bol sebze salata ohh tam da zamanı :D

kilon olması gerekenden fazlaysa, hamileleik üzerine yaklaşık 20 kilo daha koyacak onu da hesap et. biraz kilo vermen hem senin için hem bebek için çok faydalı olur. hamileliğimden önce kilo verip hamile kalmıştım hem daha sağlıklı hem daha rahat alıyosun 8. ayımda eski kiloma göre 10 kilo aldım mesela, yağlanma, şeker vs hi. bi sıkıntı yaşamadım. doktorlar strese sokuyor haklısın ama snn ve gelecekteki bebeğinin iyiliği için o. bugünden itibaren yediğine içtiğine dikkat et hatta şansın varsa bir spor salonuna yazıl. bol bol koş bisiklet çevir. kardiyo yap yani. yediğine içtiğine dikkat et. yemek yemeyi bırakmak sağlıklı beslenmek değil. sabah etinin lifalifi var kahvaltını olnla yap arada meyveni sebzeni atlama yağlılardan kızartmadan özellikle beyaz ekmekten uzak dur. et haşla ye bol bol sebze salata ohh tam da zamanı :KK70:
Benim bir kizim var ve ilk ayda hamile kaldim. 55 kiloydum 85 kiloya cikmistim . simdi 63 kiloyum. :) gobek kaldi bende biraz pko icin en zararlisida gobekmis zaten. Cok aşiri yemek yemiyrm zaten ama veremiyrm. Gecen yaz 61 kiloydm duzenli adet olurdm sonra 65,e ciktm duzenim bozuldu. Koşu bandimiz var kayinvalidem de ama onu eve getirip duzenli yuruyus yapsam faydasi olur mu ki :( o sekilde zayiflasam ve sogan kuruylede bi icimi temizlesem diyrm nasil dusunuyrm sizce ?

Back
X