Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Hafta kese gormeye,Kızlar pozitif aldıkdan sonra kaç zamanda bir ultrasona gitdiniz? Ve nerde bakıldı ? Hangı aralıklarlarla
Bende 5buçukda ) gıtdı hem kese hem kalp gordum ama 1 hafta sora kontrola çağırdı bakdı sorun yok dedı 2 hafta sora çağırdı ve testler istedı , yanı 6 da sora 10 damı gıtdınız? Vajinalmı bakıldı ?5. Hafta kese gormeye,
6da kalp atışı için
Sonrasind 4 haftada bir cagirdi doktor. Genel olarak 12-16-20(ayrintili ultrason icin)..
6+4ten sonra 11. Haftada gittim ikili tarama testi verdim. Her gittigimde rutin kan idrar aliyordu doktorum.Bende 5buçukda ) gıtdı hem kese hem kalp gordum ama 1 hafta sora kontrola çağırdı bakdı sorun yok dedı 2 hafta sora çağırdı ve testler istedı , yanı 6 da sora 10 damı gıtdınız? Vajinalmı bakıldı ?
6. Haftada kalp atışı duymaya gittik 8. Haftada kontrole 13. Haftada cinsiyet öğrenmeye sonrası ayda 1 yada 1 buçuk ayda 1 gidiyordumKızlar pozitif aldıkdan sonra kaç zamanda bir ultrasona gitdiniz? Ve nerde bakıldı ? Hangı aralıklarlarla
Bende ılk gıtdım sonra 6+5 de gıtdım 2 cıye , şimdi 2 hafta sora çağırdı o zaman karındamı bakar6+4ten sonra 11. Haftada gittim ikili tarama testi verdim. Her gittigimde rutin kan idrar aliyordu doktorum.
Ama ben dayanamadim farkli kadin doguma randevu aldim 8. Haftada ona gittim. Bebegin fotosunu almak için. 11den sonra 16da 3lu tarama ve cinsiyet icin gittim.
Ilk iki muayene vajinal bakildi. Daha sonralari karından devam etti
Ya ara çok uzjn ben her hafta gormek istyorım6. Haftada kalp atışı duymaya gittik 8. Haftada kontrole 13. Haftada cinsiyet öğrenmeye sonrası ayda 1 yada 1 buçuk ayda 1 gidiyordum
Anlıyorum ilk başta öyle oluyor ama fazlası bebeğe de zarar ☺Ya ara çok uzjn ben her hafta gormek istyorım![]()
O zaman bekliyelim ne yapalımAnlıyorum ilk başta öyle oluyor ama fazlası bebeğe de zarar ☺
Sağlıkla kucaklayın ❤O zaman bekliyelim ne yapalım![]()
Evet buyuk ihtimalle. 8 haftalik bebek karinda gayet net gözükür. Vajinal bakmasinin nedeni kese ve kalp atisi daha iyi gozuktugu için. Simdi rutin kontrole geçicek artık.Bende ılk gıtdım sonra 6+5 de gıtdım 2 cıye , şimdi 2 hafta sora çağırdı o zaman karındamı bakar
InshAllah 20 maysda gidcem , bakalım üstde bakıcakmıEvet buyuk ihtimalle. 8 haftalik bebek karinda gayet net gözükür. Vajinal bakmasinin nedeni kese ve kalp atisi daha iyi gozuktugu için. Simdi rutin kontrole geçicek artık.
Ben pozitif ten 2 hafta sonra gittin kese göründü bebeg görünmedi çünkü 5 haftalikti bide bu sabah gittim herşey yolunda kese bebek kalp atışı var dediKızlar pozitif aldıkdan sonra kaç zamanda bir ultrasona gitdiniz? Ve nerde bakıldı ? Hangı aralıklarlarla
ŞukurBen pozitif ten 2 hafta sonra gittin kese göründü bebeg görünmedi çünkü 5 haftalikti bide bu sabah gittim herşey yolunda kese bebek kalp atışı var dedi