Kizlar pozitif mii tecrubeliler bakin lutfennn yardimm

rosalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
62
28
3
29
Kizlar test yaptim belli belirsiz bir cizgi cikti test de daha once kullanmadigim bi marka mimea adi. Reglime 1 gun var emin olamadim bakar misiniz??
IMG_04138D77-9A4D-46AF-92E0-5065674A6884.webp
IMG_8677.webp
IMG_8682.webp

pozitif ama böyle gölge gibi olanlar genelde yalancı pozitif oluyor ya biraz daha koyu olsaydı doğruluğuna ihtimal verirdim

En usttekini sabah yapmistim prodoctor, onda ilk etapta cizgi goremedim ama yarim saat sonra falan atmak icin baktigimda baya belirgin bi cizgi vardi kuruma cizgisi diye dikkate almadim ama aksam yaptigim testte de hafif bi cizgi gorundu belli belirsiz 🫣

pozitif ama böyle gölge gibi olanlar genelde yalancı pozitif oluyor ya biraz daha koyu olsaydı doğruluğuna ihtimal verirdim
Anladiim olabilir aslinda herhangi bi belirtim yok da 2. Yaptigim testte ilk 5dkda cizgi cikinca acaba mi dedim tesekkur ederim cebap icin 🥰

Ilk 5dkda cikan cizgiler bu sekildeydi

Eklentiler

• IMG_8681.webp
    IMG_8681.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8683.webp
    IMG_8683.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8682.webp
    IMG_8682.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 37
Bir de buna baksanız 🙈🙈🙈 regle 2-3 gün kaldı awox marka

Eklentiler

• IMG_8267.webp
    IMG_8267.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
Off çok iyi geliyor bunlar bana🥹🥹 siz benim testimde gördünüz mü reglime 2-3 gün kaldı
Evet çok silik gözüküyor yarın tekrar yapın varsa muhakkak koyulaşır kan vermeye gitseniz varsa bile çok düşük değer çıkabilir bu daha çok yorucu oluyor kendimden biliyorum 😁😁 16 ile öğrendim

Evet çok silik gözüküyor yarın tekrar yapın varsa muhakkak koyulaşır kan vermeye gitseniz varsa bile çok düşük değer çıkabilir bu daha çok yorucu oluyor kendimden biliyorum 😁😁 16 ile öğrendim
İnşallah vardır 🥰🥰 awox markada yalancı pozitif duydunuz mu hiç

Back
X