Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladiim olabilir aslinda herhangi bi belirtim yok da 2. Yaptigim testte ilk 5dkda cizgi cikinca acaba mi dedim tesekkur ederim cebap icinpozitif ama böyle gölge gibi olanlar genelde yalancı pozitif oluyor ya biraz daha koyu olsaydı doğruluğuna ihtimal verirdim
Pozitif üsttekinde daha belirgin bi kan verin isterseniz netleşirKizlar test yaptim belli belirsiz bir cizgi cikti test de daha once kullanmadigim bi marka mimea adi. Reglime 1 gun var emin olamadim bakar misiniz?? Eki Görüntüle 3631293 Eki Görüntüle 3631294 Eki Görüntüle 3631295
Ama o yarim saat sonra cikmisti dikkate almali miyim yine dePozitif üsttekinde daha belirgin bi kan verin isterseniz netleşir![]()
Arkadaşımda hiç kuruma çizgisi bile vermedi normaldeAma o yarim saat sonra cikmisti dikkate almali miyim yine de
Hay allah yarin tekrar test yapayim olmazsa kan vereyim o zaman en garantisi o olacak tesekkur ederimArkadaşımda hiç kuruma çizgisi bile vermedi normalde
Aynen canım benimde silik çıktı kan vercem yarınHay allah yarin tekrar test yapayim olmazsa kan vereyim o zaman en garantisi o olacak tesekkur ederim![]()
Gonlunden gecen olsun insallahAynen canım benimde silik çıktı kan vercem yarın![]()
Cok silik bi çizgi görüyorum ama markalar hakkinda benim de bilgim yokBir de buna baksanızregle 2-3 gün kaldı awox marka
Off allahım dualarımızı geri çevirmeCok silik bi çizgi görüyorum ama markalar hakkinda benim de bilgim yok![]()
Awox genelde yanıltmıyor canım örnek olarak benim testi de atayım pozitifti benim sonucum ☺☺Bir de buna baksanızregle 2-3 gün kaldı awox marka
Off çok iyi geliyor bunlar banaAwox genelde yanıltmıyor canım örnek olarak benim testi de atayım pozitifti benim sonucum ☺☺
Evet çok silik gözüküyor yarın tekrar yapın varsa muhakkak koyulaşır kan vermeye gitseniz varsa bile çok düşük değer çıkabilir bu daha çok yorucu oluyor kendimden biliyorumOff çok iyi geliyor bunlar banasiz benim testimde gördünüz mü reglime 2-3 gün kaldı
İnşallah vardırEvet çok silik gözüküyor yarın tekrar yapın varsa muhakkak koyulaşır kan vermeye gitseniz varsa bile çok düşük değer çıkabilir bu daha çok yorucu oluyor kendimden biliyorum16 ile öğrendim
Eğer 2 3 dakika içerisinde çıktıysa yalancı değildir bekleyince kuruma çizgisi çıkarmıştı bendeİnşallah vardırawox markada yalancı pozitif duydunuz mu hiç
6-7 dakika içerisinde çıktıEğer 2 3 dakika içerisinde çıktıysa yalancı değildir bekleyince kuruma çizgisi çıkarmıştı bende