- 20 Eylül 2023
- 394
- 95
- 18
- 25
Yarın tekrar yap bence nolur ne olmaz inşallah vardır6-7 dakika içerisinde çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tekrar yap bence nolur ne olmaz inşallah vardır6-7 dakika içerisinde çıktı
İnşallahYarın tekrar yap bence nolur ne olmaz inşallah vardır![]()
Beklemek daha mantıklı size kalmış bir şeyİnşallahreglimi bekleyeceğim sanırım
![]()
Sağol çiçeğimGonlunden gecen olsun insallah![]()
Regline 2 gun falan vae yanlis anlamadiysam normalde cikar ama gec dollenmeyse eger cikmayadabilir :)Kızlar bir şey sorcam ya şimdi ben tiroid ve kan cıvıtıcı ilaç kullanıyorum ve son altı ilacım kaldı ikisi de cumartesi bitmiş oluyor ben de cuma yeniden kan vermem lazım tiroid için ilacın dozu ona göre ayar yapılacak haliyle kan cıvıtıyıda o zaman yazdırırım cumartesi malumunuz kapalı şimdi baktım da cuma da tam çatlama üzerinden geçen 12 gün oluyor kanda betada istesem doğru sonuç verir değil mi test falan uğraşmak istemiyorum ya o gün kan verip kafamı rahatlatmak istiyorum varsa da yoksa da kesin çıkar mı ki
Kesinlikle kan verin Rengi pembe çünküKizlar bu sabah yine yaptim cerlain diye bir marka ile cok hafif silik cikti kan versem mi ssizce![]()
Teşekkür ederiimmKesinlikle kan verin Rengi pembe çünkü
Teşekkür ederimKan verin bence cinsel ilişkiyi de kesin
Gonlunden gecen olsun insallah![]()
Guncelleme yapiyorum testim pozitifmis :))Kizlar test yaptim belli belirsiz bir cizgi cikti test de daha once kullanmadigim bi marka mimea adi. Reglime 1 gun var emin olamadim bakar misiniz?? Eki Görüntüle 3631293 Eki Görüntüle 3631294 Eki Görüntüle 3631295
Pozitifmiş kan testi verdim teşekkür ederim yorum icinpozitif ama böyle gölge gibi olanlar genelde yalancı pozitif oluyor ya biraz daha koyu olsaydı doğruluğuna ihtimal verirdim