Kızlar Progestan hap olarak kullanıp baş dönmesi göz kararmadı yan etki olan oldu mu

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2.344
343
53
26
Kızlar ben ilk defa Progestan kullanıyorum günde 1 tane hap olarak 5.günüm bugün aşırı baş dönmesi ve gözlerde kararma yapıyor bu normal mi

Hamileyken benim de kullanmam gerekmisti. Yan etkilerden dolayi vajinal kullanmistim.

Bende de olmuştu ,doktor vajinal fitil olarak kullanabilecegimi söylemişti, o şekilde devam etmistim

Geçen ay bende progestan iğne vuruldum bu ay 6gunluk gecikme yaşıyorum acaba prim iğne gecikme yapar mı 🤔

Ben ovul olarak sabah akşam kullanıyorum hastanede iğnesini vurulmuştum ve hapını içmiştim o zaman da nefes darlığı hissedilir şekilde olmuştu. Arkadaşlarımda da baş dönmesi yaptığını duydum. Ovul olarakta ben de nefes darlığı yaptı farkeden bişey olmadı. Bir haftadır kullanıyorum kanamam azalsada sürekli sersem gibiyim eski enerjim asla yok. ayrı ayrı kontrollerim var iki doktorada sorup ona göre kullanmaya devam edeceğim çünkü işkence çekiyorum nefes darlığından uyuyamıyorum.

Ben ovul olarak sabah akşam kullanıyorum hastanede iğnesini vurulmuştum ve hapını içmiştim o zaman da nefes darlığı hissedilir şekilde olmuştu. Arkadaşlarımda da baş dönmesi yaptığını duydum. Ovul olarakta ben de nefes darlığı yaptı farkeden bişey olmadı. Bir haftadır kullanıyorum kanamam azalsada sürekli sersem gibiyim eski enerjim asla yok. ayrı ayrı kontrollerim var iki doktorada sorup ona göre kullanmaya devam edeceğim çünkü işkence çekiyorum nefes darlığından uyuyamıyorum.
Bende öyle bi şey olmadı canım ağızdan kullandığım için baş dönmesi oluyor sadece o yüzden gece yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyor ovül kullanıldığında bir şey olmaz ama ikisi farklı çünkü sen bi doktoruna danış

Back
X