P pembelici Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 43 6 1 29 Salı 14:30 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #1 KIZLAR PROGESTERON DEĞERİM 39.3 ÇIKTI NE ANLAMA GELİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Z Zeytin87 Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 198 39 13 37 Salı 17:16 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #2 pembelici .!.: KIZLAR PROGESTERON DEĞERİM 39.3 ÇIKTI NE ANLAMA GELİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ Genişletmek için tıkla... Hangi zamanda çıktı değer regli misin değil misin
pembelici .!.: KIZLAR PROGESTERON DEĞERİM 39.3 ÇIKTI NE ANLAMA GELİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ Genişletmek için tıkla... Hangi zamanda çıktı değer regli misin değil misin
P pembelici Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 43 6 1 29 Salı 17:45 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #3 Zeytin87 .!.: Hangi zamanda çıktı değer regli misin değil misin Genişletmek için tıkla... Regl değilim bugün çıktı değerim,adet günüm 1 ekimdi
Zeytin87 .!.: Hangi zamanda çıktı değer regli misin değil misin Genişletmek için tıkla... Regl değilim bugün çıktı değerim,adet günüm 1 ekimdi
Z Zeytin87 Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 198 39 13 37 Salı 18:30 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #4 pembelici .!.: Regl değilim bugün çıktı değerim,adet günüm 1 ekimdi Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan yükselirdi
pembelici .!.: Regl değilim bugün çıktı değerim,adet günüm 1 ekimdi Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan yükselirdi
M melisa caglayan Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2025 7 1 1 30 Salı 19:08 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #5 geç döllenme olabilir mi
P pembelici Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 43 6 1 29 Salı 20:35 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #6 Zeytin87 .!.: Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan yükselirdi Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak istiyorum evet ilaç kullandım letu isminde
Zeytin87 .!.: Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan yükselirdi Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak istiyorum evet ilaç kullandım letu isminde
P pembelici Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 43 6 1 29 Salı 20:36 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #7 melisa caglayan .!.: geç döllenme olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hamile kalmak istiyorum o yüzden sonucu bi sorayım dedim
melisa caglayan .!.: geç döllenme olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hamile kalmak istiyorum o yüzden sonucu bi sorayım dedim
Z Zeytin87 Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 198 39 13 37 Salı 21:07 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #8 pembelici .!.: Gebe kalmak istiyorum evet ilaç kullandım letu isminde Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak istiyorsan sadece bu hormon yetmez AMh LH FSH yumurtlama düzenin rahimin durumu nedir bilmen gerekiyor inşallah olur doktora gidiyor musun
pembelici .!.: Gebe kalmak istiyorum evet ilaç kullandım letu isminde Genişletmek için tıkla... Gebe kalmak istiyorsan sadece bu hormon yetmez AMh LH FSH yumurtlama düzenin rahimin durumu nedir bilmen gerekiyor inşallah olur doktora gidiyor musun
P pembelici Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 43 6 1 29 Salı 21:22 Konu Sahibi Konu Sahibi pembelici #9 Zeytin87 .!.: Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan Genişletmek için tıkla... Evet gidiyorum pcos dedi doktor ilk ay klomen kullandım tutmadı, bu ay letu kullandım bugün de bu testi verdim doktorun yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi gün aşırı ilişkiye devam edin dedi takipteyiz Zeytin87 .!.: Gebe kalmak istiyorsan sadece bu hormon yetmez AMh LH FSH yumurtlama düzenin rahimin durumu nedir bilmen gerekiyor inşallah olur doktora gidiyor musu Genişletmek için tıkla...
Zeytin87 .!.: Gebe kalmak mı istiyorsun bu hormon gebelikte yükselir diye biliyorum 20 gün geçmiş gebe olsan Genişletmek için tıkla... Evet gidiyorum pcos dedi doktor ilk ay klomen kullandım tutmadı, bu ay letu kullandım bugün de bu testi verdim doktorun yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi gün aşırı ilişkiye devam edin dedi takipteyiz Zeytin87 .!.: Gebe kalmak istiyorsan sadece bu hormon yetmez AMh LH FSH yumurtlama düzenin rahimin durumu nedir bilmen gerekiyor inşallah olur doktora gidiyor musu Genişletmek için tıkla...