Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kün fe yekün
Ümidini kesme inanki her şey vakti gelince oluyor ve çabala rabbim nasip etsin inş..Tesekkur ediyoruz dualariniz icin allah kabul etsin bize de nasip eder insallah.bende 2 negatif tup bevek tedavisi gecirdim 9 ayda....gelecek ay 3.yu denicem allah izin verirse bende her defasinda mersinden istanbul a gidiyorum farkli sehir olunca daha da zor tabiki ...ama cabalamaya devam edecegiz allah nasip eder insallah
Merhaba durdurulan ben Eylül ayında tedaviye başladım Mersinde. Anladığım kadarıyla Mersinde yaşıyorsunuz ve İstanbul da tedavi i oluyorsunuz. Ben de düşünüyoru acaba Mersin yanlış tercih miTesekkur ediyoruz dualariniz icin allah kabul etsin bize de nasip eder insallah.bende 2 negatif tup bevek tedavisi gecirdim 9 ayda....gelecek ay 3.yu denicem allah izin verirse bende her defasinda mersinden istanbul a gidiyorum farkli sehir olunca daha da zor tabiki ...ama cabalamaya devam edecegiz allah nasip eder insallah
Yaşınız kaç.allah sağlıklı doğum nasip etsin.Tşk edrim durudurulay yazacak o kadar şeyki varki aslında yaşayan arkadaşlarım bilir dört kez tüp bebek denemesi hepsi de hiç tutunma bile yok .Ama ben rabbimden hiç ümidimi kesmedim doktorlar burda olmaz büyük şehire gidin dediği anda bile gerçekten dua ve sabır. kızlar. Her zaman aklımdasınız ve dualarımdasınız.Hepiniz allaha emanet olun.Lütfen Meryem süresinin etkisine güvenerek okuyun inanınki rabbim geciktirse de kabul edecektir.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben eylülde mersin tüp bebek merkezinde başladım. Benim de amh 0,22 yaşım 40. Geçen sene evlendim ve eylül gibi başladım. Aslında ailem Mersinde en antalyadayım bir garip benim durum. Ama orada başlamış bulundum 2 dondurulmuş var ve aklımda deli sorular. Uzun oldu sanırım. İstanbul aslında benim gibi menopoz eşiğinde olan biri için daha iyi ama başlamış oldum.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben eylülde mersin tüp bebek merkezinde başladım. Benim de amh 0,22 yaşım 40. Geçen sene evlendim ve eylül gibi başladım. Aslında ailem Mersinde en antalyadayım bir garip benim durum. Ama orada başlamış bulundum 2 dondurulmuş var ve aklımda deli sorular. Uzun oldu sanırım. İstanbul aslında benim gibi menopoz eşiğinde olan biri için daha iyi ama başlamış oldum.
Merhaba , Mersin de denedim tip fakultesinde 1 defa labaratuar lari cok yeni o sebeple kisitli olan zamanimi ve dusuk Amh degerimi burada harcamak istemiyorum... Mersin de Ozel Klinik diyorsaniz zaten hic dusunmem dusunmedim de, guvenmiyorum. Siz nereyi dusunuyorsunuz
Merhabalar adanayı neden düşünmediniz? Ben adanada tedavi oldum ve sukur hamileyim... baskentte... ve labarotuvarlari cok iyi? Tabi tercih meselesi ama zor bir surec e farkli sehirde de daha zor olur ondan sordumÖncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben eylülde mersin tüp bebek merkezinde başladım. Benim de amh 0,22 yaşım 40. Geçen sene evlendim ve eylül gibi başladım. Aslında ailem Mersinde en antalyadayım bir garip benim durum. Ama orada başlamış bulundum 2 dondurulmuş var ve aklımda deli sorular. Uzun oldu sanırım. İstanbul aslında benim gibi menopoz eşiğinde olan biri için daha iyi ama başlamış oldum.
Merhabalar adanayı neden düşünmediniz? Ben adanada tedavi oldum ve sukur hamileyim... baskentte... ve labarotuvarlari cok iyi? Tabi tercih meselesi ama zor bir surec e farkli sehirde de daha zor olur ondan sordum
Bu arada hayirli ugurlu Olson hamileliginizMerhabalar adanayı neden düşünmediniz? Ben adanada tedavi oldum ve sukur hamileyim... baskentte... ve labarotuvarlari cok iyi? Tabi tercih meselesi ama zor bir surec e farkli sehirde de daha zor olur ondan sordum
Ilk denememde kaldim şükür tayfun beydi drum...hakkinizda hayirlisi olsunAdana da yaptiran arkadaslarim sonra yeniden lstanbulda yaptirdilar yani guvenemedim...evet maaleseef cok zor oluyor benim icin de otelde kaliyoruz vs git gel ucak sarsiyor...
Kacinci denemenizde hamile Kaldiniz¿ Hangi dr Dan memnun kaldiniz