Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni çok korkuttular ya dayanamayıp bayılıyorsun diyorlarHayır tabiki 2 dk sürüyor adet sancısı gibi oluyor
Acı eşiğim düşük işteHerkesin acı eşiği farklı canım. Spirallede bayılıyorsun diyorlardı.
Ablam taktırdı hiç bir şey hissetmedi öyle abartı acı yok dedi.
O zaman acı hissedersin tabiki.Acı eşiğim düşük işte
Dayanacağım artık polistik överim var 8 aydır bebeğim olmuyor tüplerden şüphelendikler kapalı olabilir diyeO zaman acı hissedersin tabiki.
Ama dayanırsın,mecbur dayanman gerek.
2-3 dk sürüyor.
Hayır değil benim rahim ağzi dar vs dedi doktor biraz zorlandı ama ona rağmen bence dayanılmayacak kadar değil anesteziye gerek yok benceZor mı gerçekten?
İnşallah yoktur bişeyDayanacağım artık polistik överim var 8 aydır bebeğim olmuyor tüplerden şüphelendikler kapalı olabilir diye
Siz neden Anestezili çektirdiniz acaba ben normal çektirdim ilaç içeri girmedi ve sorun çıktı o yüzden istediler benden anesteziBen anestezi ile çektirdim sonrasında biraz kanamam olmuştu ama ağrı vs olmamıştı
Valla bana hiç sorulmadı bile özel hastanede çektirdim doktorum direkt anestezili olacak dediSiz neden Anestezili çektirdiniz acaba ben normal çektirdim ilaç içeri girmedi ve sorun çıktı o yüzden istediler benden anestezi