L Letiko Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 51 26 3 28 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #1 Kizlar reglime 4 gun var gebelik testi yapdim bir kac saat sonra silik vizgi cikti sizce hamilemiyim?
Kizlar reglime 4 gun var gebelik testi yapdim bir kac saat sonra silik vizgi cikti sizce hamilemiyim?
Y Yav he hee Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.076 2.583 133 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #2 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Kuruma çizgisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar yapın. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Kuruma çizgisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar yapın. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
L Letiko Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 51 26 3 28 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #3 Sessiz melekkk .!.: 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Kuruma çizgisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar yapın. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Biliyorumde yinede bir umut iwte
Sessiz melekkk .!.: 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Kuruma çizgisi olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar yapın. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Biliyorumde yinede bir umut iwte
Y Yav he hee Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.076 2.583 133 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #4 Letiko .!.: Biliyorumde yinede bir umut iwte Genişletmek için tıkla... Rabbim inşaAllah güzel huylu, salih, hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda
Letiko .!.: Biliyorumde yinede bir umut iwte Genişletmek için tıkla... Rabbim inşaAllah güzel huylu, salih, hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda
L Letiko Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 51 26 3 28 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #5 Sessiz melekkk .!.: Rabbim inşaAllah güzel huylu, salih, hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda Genişletmek için tıkla... Bir oglum var 2 yasinda birde kiz istiyorum inwallah
Sessiz melekkk .!.: Rabbim inşaAllah güzel huylu, salih, hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda Genişletmek için tıkla... Bir oglum var 2 yasinda birde kiz istiyorum inwallah
ncsmtn Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2020 988 270 33 33 4 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #6 Letiko .!.: Kizlar reglime 4 gun var gebelik testi yapdim bir kac saat sonra silik vizgi cikti sizce hamilemiyim? Genişletmek için tıkla... Benim de öyle olmustu negatifti
Letiko .!.: Kizlar reglime 4 gun var gebelik testi yapdim bir kac saat sonra silik vizgi cikti sizce hamilemiyim? Genişletmek için tıkla... Benim de öyle olmustu negatifti
L Letiko Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 51 26 3 28 4 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #7 ncsmtn .!.: Benim de öyle olmustu negatifti Genişletmek için tıkla... Bugun yaptim gozle gorulur sekilde cizgi cikti qaliba hamileyim
ncsmtn .!.: Benim de öyle olmustu negatifti Genişletmek için tıkla... Bugun yaptim gozle gorulur sekilde cizgi cikti qaliba hamileyim
Gulmedet Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 19 31 18 44 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #8 Anne adayı :) Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel bir haber tüm bebek isteyenlere de bu mutlu haberi rabbim herkese nasip etsin inşallah. Amin
Anne adayı :) Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel bir haber tüm bebek isteyenlere de bu mutlu haberi rabbim herkese nasip etsin inşallah. Amin
S Sledva2040 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Haziran 2021 509 122 18 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #9 Letiko .!.: Bugun yaptim gozle gorulur sekilde cizgi cikti qaliba hamileyim Genişletmek için tıkla... İlk 10 dk içerisinde mi çıktı peki
Letiko .!.: Bugun yaptim gozle gorulur sekilde cizgi cikti qaliba hamileyim Genişletmek için tıkla... İlk 10 dk içerisinde mi çıktı peki
Yaz-ruzgari Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2021 1.250 1.629 63 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Letiko #10 Foto yok mu