Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gayet güzel olmuş. Bunu estetik olup eğri burna sahip biri olarak söylüyorum. Burnun gerçekten güzel olmuş. Güle güle kullan. Başka doktorlara gitmene gerek yok.
Burnum geri eyrilmesin diye doktorum masaj vermisti bana. Ameliyatimin iki hafta snrasi baslamistim. Masaj verdiyse doktorunuz kesinlikle yapin. Ben iki aydayim halen yapiom masaj eyrilesin diye
Burnum geri eyrilmesin diye doktorum masaj vermisti bana. Ameliyatimin iki hafta snrasi baslamistim. Masaj verdiyse doktorunuz kesinlikle yapin. Ben iki aydayim halen yapiom masaj eyrilesin diye
ilk ameliyatı kapalıydı 1 saat bile surmemisti. ikinci 7 saat sürdü kaburgaları kikirdak alındı ve zor oldu. sekil ise yine tam istediğim gibi olmadı ama eskisinden iyi oldu
ilk ameliyatı kapalıydı 1 saat bile surmemisti. ikinci 7 saat sürdü kaburgaları kikirdak alındı ve zor oldu. sekil ise yine tam istediğim gibi olmadı ama eskisinden iyi oldu
ameliyatınızı kim yaptı acaba bilelimde gitmiyelim boşuna ameliyat olduğunuz doktorun ismini paylaşmak suc değil herkes birbirini uyarsın sağlık bu canımız yanmasın
Revizyon oldum canım sonraki konulara bakabilirsin. Burnum çok daha kötü olmuştu. Kaburgadan kıkırdak alındı. Şu an nefes olarak sıkıntım yok. Ama sol profilimde sorun var malesef. Hala düz bir burnum yok eskiye nazaran daha iyi.