Kızlar Rowenta Silence Force Extreme Blue elektrik süpürgesi kullanan var mı?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Selam kızlar

Migrenim olduğu için sessiz bir elektrik süpürgesi arıyorum internetten Rowenta Silence Force Extreme Blue yu buldum iyi midir acaba?

Aranızda kullanan var mı? gerçekten bahsedildiği kadar sessiz mi bir de emiş gücü nasıl? iyi temizler mi acaba ne dersiniz?

umarım bu mesajı okursun :40:
bugun bizde eşimle forum istanbuldan baktık. hep aklımda dyson vardı. ama yetkili arkadaş öyle güsel anlattı ki bizde roventa almaya karar verdik. benım içime sindi şahsen. geçen hafta indirimdeymiş 699lira. bugun 899 liraydı. arada takip edin yine indirime girebilir dedi. indirime girmesını bekliyorum. sanırım sessızlık olarak da piyasadakilerın en sessızı..

canım aldım ben bugunrowentayı. pazartesi kampanya başlatmışlar. iki rowenta ürünü alırsan, toplamdan yüzde 25 indirim yapıyorlar. ben saç maşası aldım. süpürge bana 700 liraya geldi. saç maşasıda 18 liraya :) bugun kullandım. makina çok güsel çekiyor. ama biraz ağır. özellikle de sap kısmı bana çok ağır geldi. bilmiyorum hamile olduğum için mi zorlandım. ama halıdan koltuktan bir tüy toz çıktı ki inanamazsın. halıyı kaldırıyor resmen. o yuzden de zorlanmış olabilirm. eğer dyson düşünürsen bilişim istanbula bak canım. orada çok uyguna satıyorlar

canım aldım ben bugunrowentayı. pazartesi kampanya başlatmışlar. iki rowenta ürünü alırsan, toplamdan yüzde 25 indirim yapıyorlar. ben saç maşası aldım. süpürge bana 700 liraya geldi. saç maşasıda 18 liraya :) bugun kullandım. makina çok güsel çekiyor. ama biraz ağır. özellikle de sap kısmı bana çok ağır geldi. bilmiyorum hamile olduğum için mi zorlandım. ama halıdan koltuktan bir tüy toz çıktı ki inanamazsın. halıyı kaldırıyor resmen. o yuzden de zorlanmış olabilirm. eğer dyson düşünürsen bilişim istanbula bak canım. orada çok uyguna satıyorlar

siz hangi modeli aldınız?

rowenta nın o modelini iyi incelememişsiniz bence , süpürge sessiz fakat tozu ayrıştıran kısım yani iç hazne delikleri cok küçük olduğu için tıkanmaya müsait,toz cekerseniz sorun yok ama biraz belirgin büyük parcalarda o bölüm tıkanır,emiş gücü düşer ve sürekli orayı temizlemekle uğraşırsınız bu da can sıkar,emiş gücü 350 air watt tır,500 falan deil inanmayın sakın,o süpürgeyi test ettirirken halı başlığını kolunuza vakumlarlar emiş gücünü göstermek için fakat tutma sapından kontrol ettiniz mi aynı emiş gücü olmadığını göreceksiniz,almayın demiyorum alabilirsiniz fakat o paraya alınmaz,elektrılux silence ya da hoover tpp 2321 daha iyi

Back
X