• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KIZLAR RUH HALİNİZ NASIL ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yagmur0790

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
395
153
53
34
Hepimiz eşlerimizin problemleri için koşuşturup duruyoruz ya biz nasılız kendi adıma söyleyeyim berbat durumdayım 5 senelik evliyim evlendiğimizden beri ugraşıyoruz ben neşeli şen şakrak biriydim evlenmeden önce şimdi neşeli oldugum zamanlar nadir eşimde ilaçlardan dolayı artık eskisi gibi değil agresif alıngan sürekli sinirli nasıl başedecegimi bu sürecin daha ne kadar devam edecegini bilmiyorum lütfen tavsiye verin nasıl dayanacagım ?

Kimse yazmamış, ben yazmak istedim bu yüzden içimden geleni. Eğer cevreniz bilmiyorsa söylemeyin. Bilip de sürekli soruyorlarsa kısmet deyin sadece. Israrla sorsalar da tek cevabınız kısmet olsun. Eşinize destek olmaya devam edin. Eminim çok üzgündür. Sizin için de zor evet ama dik durun. Doğru zamanda olacak inşallah. Şu an tedavinin hangi aşamasındasiniz?

Kimse yazmamış, ben yazmak istedim bu yüzden içimden geleni. Eğer cevreniz bilmiyorsa söylemeyin. Bilip de sürekli soruyorlarsa kısmet deyin sadece. Israrla sorsalar da tek cevabınız kısmet olsun. Eşinize destek olmaya devam edin. Eminim çok üzgündür. Sizin için de zor evet ama dik durun. Doğru zamanda olacak inşallah. Şu an tedavinin hangi aşamasındasiniz?
Henüz çok ilerlemem kaydedemedik sıfır hücreyle başladık 18 ay oldu 24 bin germ hücresi var ama daha elongo çıkmadı evet çevrede kimde bilmiyor eşim istemiyor zaten söylememizi soran çok evet 5 seneye yaklaştı evliliğimiz bizimle evlenenlerin bizden sonra evlenenlerin hepsinin çocugu oldu elimden geldiğince eşime destek olmaya çalışıyorum siz ne kadar tedavi gördü eşiniz hayırlı olsun bu arada hamilesiniz sanırım

Back
X