• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar rustu'ye guveniyomusunuz!!!!bu maci bizel aldiracakmi:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rustu bize maci aldiracakmii

• hayir, bosuna yedeklerde degill

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    37
  • Anket Kapalı .
kızlaaarrr Rüştü bi efsane yaa.volkanla kıyaslamak bile ayıp olur adama.hem volkan bile kendisi söylüyor herşeyi Rüştüden öğrendiğini onu örnek aldığını.

türkiyemm senle gurur duyorummmm
balkonuma astımm şanlı bayrağımıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

rustumuzzzz helal olsun sannnnaaaa
gozlerimi yasarrttinn sen birtanesinn

veee zafer rüştüyle geldi
evet hata da yaptı ama kazandırdıklarının yanında sıfır kalır o hata

Evet Semih Ve Rüştü Gerçekten Kaderini Değiştirdi Maçin .teşekkürler Rüştü

diyecek çok söz var o volkana.rakip takımdan adamı itip bize 2 dk 2 ömürmüş gibi yaşattı....
.rüştü volkandan iyi bir kaleci.....
semihimizi sonuna kadar kutluyorum.aldığıkları para helallllll olsun.allahıma çokk şükürrrrr yarı finaldeyiz......

işte rüştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

aslanım yaaa
kim demiş rüstü yaslandı dieeee

kocam dioduu kizzz*
sırnaşık şeysırnaşık şey
oda aldii payini dedim bak rustumuymus yaslanann:hooray::hooray::hooray:

Rüştü dün gece "benden geçmedi" dedi resmen kurtarışlarıyla. İnanılmaz toplar çıkardı helal olsun! Türkiye'min bütün futbolcularına helal olsun!!!

Gerçekten hepsine helal olsun valla :teytey: :teytey: Rüştü bir ara yurtdışına gitti diye- hangi takım hatırlayamadım şimdi- kötü damgassı yedi çocuk. Dün gece de kanıtladı yaşlanmadığını zaten :teytey: :teytey:

Aldıkları para hepsine helal olsun yaa öldük öldük dirildik ve resmen mucizevi bi şekilde aldık maçı hala inanamıyorum yaaaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet kizlar volkanimizi maalesef iki macta oynayamayacak
sizce rustu bu maci bize aldiracakmii
guveniyomusunuz
yoksa volkan kadar olamazmiisenağlama

benim volkanım felan değil volkan.ben böyle kaleci,böyle oyuncu istemiyorum:oklava:maç bitmiş,rakibi yenmişsin,gidip ceza almak pahasına rafibe saldrıyorsun.ya rüştüde sakat olsaydı?böyle milli futbolcu olmaz.
milli takımının,ülkesinin onurunu,düşeceği zor durumu düşşünmeyip,mahalle futbolcusu gibi olay çıkaran adamı ben milli takımda istemiyorumÇok üzgünüm çoook
rüştü için yorum yapmaya bile gerek yok.dün akşam kalesinde devleşti bir kere daha:hooray:

Rüştü tecrübesini klasını konuşturdu yinesengözlerimebaksanab

hiç de yaşlı değil o hala bir panter:hooray:

hadi Rüştü almanlar karşıısnda da dev gibi parla kalede

sana güveniyoruz:hooray:

ama nolur şu kaleyi terk etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:oklava:

Rüştü çok profesyonel, çok vakarlı bir duruşu var ve çok olgun.
Hırvatların kalecisi çok kokrkak oynadı, çok telaş yaptı ama yaşıda küçüktü zaten.

Semih gerçekten çok tatlı yaaa.....

kizlar Yarin Evlere Falan Sigamam Benn
Nasil Yapicam Yuregim Kaldirmaz Butun Verimli Oyuncularimiz Sakat Yada Cezali
Pek Umudum Yok Ama Allah Buyuktur
Butun Camilerde Dua Ediliyormus Kizlar
Turkiyemizzzzzz Icinn

Back
X