Kizlar ruyami yorumlayabilirmisiniz?

Senay_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
445
255
103
35
Kizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?

Allah kalbine göre versin ama ben de kız görüp internetten rüya tabirlerine bakmistim ve annenin gördüğünün tersi çıkar demişti öyle de oldu.forumda da okudum hatta aynı şeyi yaşayanları.Allah Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin

Rüyalar, bilinç altının yansımasıdır derler.. Demek ki gönlünüzden erkek bebeği geçiyor..
Siz rüyanızı nasıl yorumlarsanız, öyle çıkar derler. Bence iyi ye yorumlayın, güzel şeyler olsun..

Allah kalbine göre versin ama ben de kız görüp internetten rüya tabirlerine bakmistim ve annenin gördüğünün tersi çıkar demişti öyle de oldu.forumda da okudum hatta aynı şeyi yaşayanları.Allah Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Aynen genelde tersi olur derler.. Bende hamile oldugumdan beri hep erkek cocuk goruyorum ve 1 oglum var.. Buda kesin erkekdir diye dusundugum icinde bilinc altindanda kaynaklaniyor olabilir.. Hayirlisi diyelim :)

Aynen canim bende duymustum tersi cikar diye hatta ilk hamile oldugumda ruyamda kiz gormustum dedim kesin erkek olacak bu seferde bu ruyayi gordum kafam tam karisti. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin evladin kizi erkegi fark etmez hayirli olsun yeter.

Rüyalar, bilinç altının yansımasıdır derler.. Demek ki gönlünüzden erkek bebeği geçiyor..
Siz rüyanızı nasıl yorumlarsanız, öyle çıkar derler. Bence iyi ye yorumlayın, güzel şeyler olsun..
Benim icimde hep kiz var genc kizligimdan bu yana ilk cocigum kiz olsun istemisimdir hep ama esim ve kiz kardesim erkek cocuk hastasi ikiside hamile oldugumdan bu yana erkek hayalinde. Rabbim hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah.

Ben de hep kız gördüm rüyamda ikinci de erkek hamileyim.
Benim tersine çıktı ama tabi rüya ile anlayamayız.

Bir de bizim cok yasli bi komsumuz var kadin 80 li yaslarinin sonlarinda ve cok degisik bir kadin hic cocugu olmamis defalarca hacca gitmis gelmis ve herkes onun bedduasini almaktan cok korkar beddualari tutuyo ruyalari cikiyor derler. Ben daha hamile kaldigimi bilmeden once ruyasinda beni hamile gormus kayin valideme soylemis bende yok degilim dedim o da ona demis gelinim hamile degil kadin kayin valideme gelinin yalan soyluyor hamile demis 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim kayin valideme dedim hamileyim kayin validem gene demis ona gelinim hamileymis bu gun ogrendi demis ben sana demistim, hayirlisiyla senin gelinin erkek cocuk doguracak demis kayin valideme bana daha bikac gun once bunu soyledi bende hep kiz hissediyordum sakasina ona dedim bakalim hangimizin hisleri daha kuvvetli falan. Belki kadinin dedikleri de bilinc altima yerlesmistir bilemedim.

Ben de hep kız gördüm rüyamda ikinci de erkek hamileyim.
Benim tersine çıktı ama tabi rüya ile anlayamayız.
Ben ilk ogrendigimde kiz gordum bundan 1 ay once falan dun gece de erkek hayir cinsiyeti cok onemli degil sonucta kiz da bizim erkek te ama kafami karistiran nokta isim gercekten oglum olursa Yakup koymalimiyim ona takili kaldim mi cok guzel ve degerli bi isim ayrica begendigim de bi isim ama bu sekilde ruyama girmesi sasirtti beni.

Ben ilk ogrendigimde kiz gordum bundan q ay once falan dun gece de erkek hayir cinsiyeti cok onemli degil sonucta kiz da bizim erkek te ama kafami karistiran nokta isim gercekten oglum olursa Yakup koymalimiyim ona takili kaldim mi cok guzel ve degerli bi isim ayrica begendigim de bi isim ama bu sekilde ruyama girmesi sasirtti beni.
olabilir neden olmasın hoşunuza da gidiyorsa Yakup iyi bir isim.

Ben ilk ogrendigimde kiz gordum bundan 1 ay once falan dun gece de erkek hayir cinsiyeti cok onemli degil sonucta kiz da bizim erkek te ama kafami karistiran nokta isim gercekten oglum olursa Yakup koymalimiyim ona takili kaldim mi cok guzel ve degerli bi isim ayrica begendigim de bi isim ama bu sekilde ruyama girmesi sasirtti beni.
Bencede Yakup cok guzel bir isim.. Yani erkek olursa koyabilirsin neden olmasin esinde begenirse :)
Bende merak ettm simdi o yasli teyzenin dedigi cikacakmi.. Eger hisleri kuvvetliyse belkide cikar baksana sen bilmeden o bilmis görms hamile oldugunu sasirilcak bisey aslinda.. Ben mesela kesinlikle hislerime/rüyalarima güvenmem bende erkek gordum ama oyle dusundugm icindir diyorum.. Cunku 1 oglum var bu da kesin erkek olur diyorum o yuzden ruyama o sekilde giriyor bence..

Kizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?
Canım eğer bebeğin cinsiyeti oğlan olursa adını yakup koy mutlaka... Bazı çocuklar ismiyle doğar seninkinin de ismi verilmiş

Bencede Yakup cok guzel bir isim.. Yani erkek olursa koyabilirsin neden olmasin esinde begenirse :)
Bende merak ettm simdi o yasli teyzenin dedigi cikacakmi.. Eger hisleri kuvvetliyse belkide cikar baksana sen bilmeden o bilmis görms hamile oldugunu sasirilcak bisey aslinda.. Ben mesela kesinlikle hislerime/rüyalarima güvenmem bende erkek gordum ama oyle dusundugm icindir diyorum.. Cunku 1 oglum var bu da kesin erkek olur diyorum o yuzden ruyama o sekilde giriyor bence..
Dedigim teyze bircok kisiye cok sey demis ve hepsi tutmus aslinda kayin validemin eltisine senin hic erkek cocugun olmayacak surekli erkek cocuk arayacaksn demis oyle olmus. Kayin valideme de senin hic kizin olmicak demis kadin 7 tane cocuk dogurmus kizi yakalamak icin ama yok hepsi erkek :) bizim teyze oyle degisik bi teyze iste canm. Ya evladin gercekten kizi erkegi olmaz bence hayirlisi olur rabbim herkese hayirli evlat versin insallah. Oglum olursa Yakup ismi onceligim olacak :)

kızlar Hayırlara vesile olsun bende 2 gun once cok guzel bır ruya gordum aranızda yorumlayabılen varsa cok sevınırım. ruyamda evımın bahcesıne kırmızı topraga ağaç ektıgımı henuz fıdan halınde gordum ve suladım sonra uyandım . rica etsem ne anlama gelıyor.

hamilelik sırasında çok fazla rüya görülüyor canım bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir o yüzden hamile kalmadan önceki rüyan olsa yorumlamak daha doğru olur ben hamile kalmadan önce kızım olduğunu görüyordum hep şimdi gerçekten kızım olacak

hamilelik sırasında çok fazla rüya görülüyor canım bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir o yüzden hamile kalmadan önceki rüyan olsa yorumlamak daha doğru olur ben hamile kalmadan önce kızım olduğunu görüyordum hep şimdi gerçekten kızım olacak
Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canim hayirli evlat olsunda kizi erlegi yok canm ya ama iste bi de cevreden degisik ruyalar olunca insan sasiriyo neye inanacigini.

Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin canim hayirli evlat olsunda kizi erlegi yok canm ya ama iste bi de cevreden degisik ruyalar olunca insan sasiriyo neye inanacigini.
amin canım seninde inşallah ama rüyanı şöyle yorumlayabilirim benim annem erkek kardeşime hamileyken rüyasında isimler duymuş ama kardeşimin adınıda onlardan biri koymadı sonra büyüklerimiz bize hep keşke o isimlerden birini koysaydınız çocuk için daha iyi olurdu dediler sende rüyanda isim duymuşsun seninkide öyle bir anlamda olabilir cinsiyeti belli olsunda tabi bi bebişin :)

amin canım seninde inşallah ama rüyanı şöyle yorumlayabilirim benim annem erkek kardeşime hamileyken rüyasında isimler duymuş ama kardeşimin adınıda onlardan biri koymadı sonra büyüklerimiz bize hep keşke o isimlerden birini koysaydınız çocuk için daha iyi olurdu dediler sende rüyanda isim duymuşsun seninkide öyle bir anlamda olabilir cinsiyeti belli olsunda tabi bi bebişin :)
Aynen canim belli olunca karar vermesi de kolay oluyor zaten Yakup, Yusuf, Yunus cok sevdigim isimler Yunus halamin oglu, Yusuf kaynim var bende belki Yakup ya da Kemal (kayin pederimin ismi) cok ii bi insan babam cok kucukken vefat etti kayin pederim bana babalik yapti ne nisanimda ne dugunumde beni hic magdur etmedi oz babami aratmadi hala da oyle her gun ararim sorarim istemememe ragmen her ay belli bi para gonderir bana calismiyorsun oglum seni magdur etmesin der cok dusuncelidir. Onun ismini vermeyi dusunuyordum ama buyuk eltimin oglu Kemal o yuzden kararsizdim Kemal olmazsa belki Yakup olur diyordum esim Devran istiyordu bizde zamana biraktik dedik once saglikla dogsun sonra karar verelim. Bakalm artik nasip.

herkesde tersi cikmis ama anneme dr en kucuk krdesim icin 7. Aya kdar erkek dedi hatta isim falan herseyini ayarladik. Ama annem diyo ki ben ruyamda kiz gordum kiz hissediyorum falan. Sonuc kiz geldi hakketen

Back
X