Kizlar ruyami yorumlayabilirmisiniz?

A
Allah kalbine göre versin ama ben de kız görüp internetten rüya tabirlerine bakmistim ve annenin gördüğünün tersi çıkar demişti öyle de oldu.forumda da okudum hatta aynı şeyi yaşayanları.Allah Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Aslında söylediğiniz doğru olabilir ama her rüyanın anlamı farklıdır bir de rüyasında ezan okunuyormuş bence rüyası doğru.

A

Aslında söylediğiniz doğru olabilir ama her rüyanın anlamı farklıdır bir de rüyasında ezan okunuyormuş bence rüyası doğru.
Evet bende onu anlatmaya calisiyorum en bastan bu yana vurguladigim ruyadaki cinsiyet degil amcamizin kulagina 3 defa adini soylemesiydi :)

Kizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?

Daha ne anlayacaksınız :D erkek geliyor yüksek ihtimalle. İsmini Yakup düşünebilirsiniz. Benim de kızımın adını 3 kez ben kendim seslenmistim rüyamda kara çarşaflı uzun boylu bi adamın yüzüne yüzüne

Kizlar bi de gogus agrisini her gun hissediyormuydunuz ya dun misafirlerim gelecek diye biraz fazla kosturdum temizlikti yemekti falan derken nerdeyse geceye kadar surekli ayaktaydim gece yatmadan once cok afedersiniz ic camasirimda iki damla koyu kahverengi leke farkettim bayag telaslandim gece belim de bayag agridi bu gunde gogus agrisi yok denecek kadar az geliyor o da bastirinca telaslanmalimiyim sizce?

Kizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?
Ben de 7 haftalıkken rüyamda erkek bebek görmüştüm ve adını sorduğumda kulağıma eğilip Bekir demişti. Şimdi oğlumu bekliyorum :) sizin de erkek olabilir bebeğiniz. Ben Bekir ismini kimliğine yazdırmayacağım ama kulağına okutacağım

Ben de 7 haftalıkken rüyamda erkek bebek görmüştüm ve adını sorduğumda kulağıma eğilip Bekir demişti. Şimdi oğlumu bekliyorum :) sizin de erkek olabilir bebeğiniz. Ben Bekir ismini kimliğine yazdırmayacağım ama kulağına okutacağım
Ay isimle gorulen ruyalar cikiyo galiba gercekten ben buna inanmaya basladim bukadar seyden sonra, zaten en basta kiz gormustum ruyamda dedim acaba erkek mi olacak bakalim hangisi tutacak :)

Ay isimle gorulen ruyalar cikiyo galiba gercekten ben buna inanmaya basladim bukadar seyden sonra, zaten en basta kiz gormustum ruyamda dedim acaba erkek mi olacak bakalim hangisi tutacak :)
Bence de isimli rüyalar çıkıyor :) hakkınızda en hayırlı ne ise o olur inşallah :)

Merhaba Arkdaslar bende 3 aylik hamileyim. ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var

Back
X