Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar sac boyasi yardimmm

sucurtaliyumuk

Mutluyum içimde birşeylere minnet....
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
295
501
53
Kizlar sacimi boyucam... Ama markalar konusunda bi bilgim yok... Marketten alicam... hangi boyanin daha iyi oldugu konusunda bilgilerinize ihtiyacim var...

Son düzenleme:
Tek renk yapmaz açık saçtan çok çabuk akıyor. Lorealin köpük boyası çok güzel tavsiye ederim. Neva color tüp boya da güzeldi ama sanki bozdu artık ben pek beğenmiyorum

Tek renk yapmaz açık saçtan çok çabuk akıyor. Lorealin köpük boyası çok güzel tavsiye ederim. Neva color tüp boya da güzeldi ama sanki bozdu artık ben pek beğenmiyorum
Nasil tek renk yapicam sacimi... Uzayinca zebra gibi oldumm

Hangi renk istiyorsun? 1 kere boyamayla olmaz maalesef. 6 numara köpük boyayla boyabilirsin komple 2-3 hafta sonrada tekrar boyarsan renk oturur gibi. Eğer 2. boyamada da açık duruyorsa 2.boyamandan 1 ay sonra tekrar aynı renge boyarsan bi daha akmaz

Bakir tonlarinda dusuyorum...

Çok zor. Yani koyu kısımları da açıcıyla açman gerekecek. Uçlardaki sarı renk ne kadarsa o kadar açılacak öyle bakır boyanacak üstüne. Bu şekilde bakır olmaz kumral kısma

Çok zor. Yani koyu kısımları da açıcıyla açman gerekecek. Uçlardaki sarı renk ne kadarsa o kadar açılacak öyle bakır boyanacak üstüne. Bu şekilde bakır olmaz kumral kısma
Oooo bayagi islem varmis.... Buda tek basina zor olur sanirim... Tesekkur ederim bilgilerinize...

bence sakın saçlarını açayım deme eğer fotoğraf yükleyebilirsen her türlü yardımcı olurum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…