- Konu Sahibi ultraslan_nur
-
:18:selam kızlar ben gecen hafta kuafore gıdıp ana rengı olan sacımı rofle yaptırmıstım boyleEki Görüntüle 640812 sonra bu renk ıcıme sınmedı sarıları fazla geldı sankı yaslı gıbı gosterdı gıdıp sarıları koyulastırmasını soyledım kuaforume oda boyle olduEki Görüntüle 640813 Eki Görüntüle 640814 rengimi begenıldı bende rofleden daha cok begendım ama ben sımdı sıyaha boyatmak ıstıyorum tam sıyaha yanı sıze sorum şu sıyaha boyatırsam tam kapanır sımsıyah olurmu yoksa yıkandıkca rengı acılır mı? birde siyah boyada tavsıye ettıgınız var mı evde kendım boyamak ııstıyorum becerebılırmıyım ?:44:
:18:selam kızlar ben gecen hafta kuafore gıdıp ana rengı olan sacımı rofle yaptırmıstım boyleEki Görüntüle 640812 sonra bu renk ıcıme sınmedı sarıları fazla geldı sankı yaslı gıbı gosterdı gıdıp sarıları koyulastırmasını soyledım kuaforume oda boyle olduEki Görüntüle 640813 Eki Görüntüle 640814 rengimi begenıldı bende rofleden daha cok begendım ama ben sımdı sıyaha boyatmak ıstıyorum tam sıyaha yanı sıze sorum şu sıyaha boyatırsam tam kapanır sımsıyah olurmu yoksa yıkandıkca rengı acılır mı? birde siyah boyada tavsıye ettıgınız var mı evde kendım boyamak ııstıyorum becerebılırmıyım ?:44:
kızlar tesekkur ederım sanırım hepmınız aynı dusuncedesınız sacım yıkandıkca daha tatlı bı renk aldı sanırım sıyahtan vazgectım:) zaten bu kararsızlıgım oıldurucek benı
Doğru kararı vermişsin canım, en azından şimdilik dokunma, ki ben siyah saç aşığı bir insan olarak bunları söylüyorum.. saç rengin geçekten güzel
sagol canım yaa bende sıyah sac hep apayrı bı yerde benım ıcın ama boyle arada sarı yap dıo ıcımdekı seytan yapıyorum yapıncada sıyah yapım dıyorum karmasık kadın ru halı işte bız kadınlar sacımızla basımız dertde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?