Gebeliğe Hazırlık Kizlar sadece benim gibi olup hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmdsarot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
545
184
53
28
Merhaba kizlar bugün yumurtlamanın 13 günü dün de adet gündü baya baya adet ağrısı gibi arar yoklayan ağrı ve hani adet olunca halsiz oluyor ya böyle uyku hali gibi öyleydim kendimi hiç iyi hissetmiyordum dünden beri ha şimdi olucam derken hala adet olmadım bugünde dün ki kadar ağrı hissetmiyorum ara ara böyle bazen belimle kasıklarıma aynı anada geliyor ağrı geçiyor nesye ben sabah test yaptım ama bişey çıkamadı dün biraz akıntım vardı şimdi ise baya baya akıntım var beyaz çalışıyorum evde olsam gene test yapardım dayanamazsın ama eve gidesiye kadar burdan yazayım dedim düşünmeden edemiyorum acaba ne zaman çıkar idarar tetsinde eğer varsa .2 kimyasal gebeliğin oldu onlarda üçüncü günü silik çıkmıştı

Akıntı bana göre hamilelik belirtisi umarım hamilesindir

Beyaz akinti bende adet onceside geliyor. Bi kac gune hasta olmassaniz testi tekrarlayin
Valla belkide adet Olca. Adet günümde aynı adet halsizligi ve aynı adet ağrım oldu adet olucam sandım hatta çok az akıntım vardı dünde baya baya akıntım vardı ama aşırı değil süt beyaz renginde ara ara belimle beraber kasıklarıma ağrı oluyor goguslerimde yumurtlamanın 2.gununden beri acıma şişlik var geçemedi hala devam ediyor bugün sabah test yaptım ama çıkmadı hani diğer gebeliklerin de de böyle gecikince hergun yapmıştım 3.gun gecikmenin sababhinda çok az silik çıkmıştı acaba gene aynı olur mu diye bekliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…