kizlar samsun 19 mayis universitesinde tup bebek yaptiran varmi yardimci olurmusunuz

5 bucuk yillik evliyim iki klomen bi asilamam var basarisiz tup bebege gitcez once on gorusmemi yoksa randevumu alip gidiliyor davut güven e gidicez nasil bir doktor kafamda deli sorular
Samsunda davut guvene gittim ama aşilama icin gittim.olmadi davut guven çok iyi bir doktordur ben memnun kalmistim hemsireleri çok ilgili. Ama tup bebek icin ben baska hastaneye gittim. Sebebi davut hoca çok yogun muayene icin hazirlanip siraya giriyosun. O beni biraz germisti ozel hastane daha rahatti benim acimdan daha sakin oyuzden biraktim simdi opudan sonra rahim dinlendirme oldu adetimi bekliyorum tramsver icin

Birde ben ilk bilmedigim icin ön goruşmeye gittim. Randevu aldim ama saat vermediler sabah en erken gideni ilk siraya koyuyorlar.ona gore aliyorlar. Ama sen sabah randevu almadan direk tup bebek merkezinede gidebilirsin orda da evrak doldurup seni yine siraya sokuyorlar.

Aklima geldikce yaziyorum tup bebek merkeziyle muayenesi farkli yerler muayenesi ogleden sonraydi sanirim 1 de burda olun demislerdi.ama tup bebek merkezinde sabah bakiyor.

Back
X