Doğuma Hazırlık Kizlar sancim vrmi bakarmisiniz lutfen ( 2 cm aciklik )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Doktor dedi 2 cm acilman var persembe gunu tekrar cagirdi 38+5 haftaligim belimde ve kasiklarimda agrim var suan

Eklentiler

• 20210727_154508.webp
    20210727_154508.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 587

Normal doğum istediğim için geçen gün bir doktorun videosunu izledim . Kadın genelde doktorların 2 , 3 cm açıklıkta hemen yatış yaptırdıklarını bunun iyi olmadığını söyledi. 42 hatta 43 haftanın ideal olduğunu vücudun daha öncesinde hafif hafif sancılar vererek doğuma hazırlandığını ve açıklığın 7-8 cm olmasını beklemek gerektiğini söyledi. Vücut bu arada kendini hazırlıyormuş.

Ztn doktorum 2 cm dedi yatis fln demedi
Normal doğum istediğim için geçen gün bir doktorun videosunu izledim . Kadın genelde doktorların 2 , 3 cm açıklıkta hemen yatış yaptırdıklarını bunun iyi olmadığını söyledi. 42 hatta 43 haftanın ideal olduğunu vücudun daha öncesinde hafif hafif sancılar vererek doğuma hazırlandığını ve açıklığın 7-8 cm olmasını beklemek gerektiğini söyledi. Vücut bu arada kendini hazırlıyormuş.

Çok minik sancı var Oda düzensiz bebek kalp atımı iyi . 4 cmden sonra doğum eylemi başlar . Günlük hayatınıza devam edin hurma yiyin ahududu çayı için

haftanizi doldurmussunuz, bebek dogsa premature degil artik. yavastan acilma baslamis normal. 3 cm acilmayla haftasini dolduranlar var. dr kontrolundesiniz de. neye panik yaptiginizi anlamadim. dogum eylemi boyle baslar. dizilerdeki gibi aniden ciglik cigliga sanciyla hastaneye kosulmaz. cantaniz hazirsa panige gerek yok. simdiden gecmis olsun.

Saolun teskkurler
Merhaba, doğum tarihimiz aynı. Lütfen endişeye kapılmayın sabredin. İnanın anlıyorum sizi bende çok sabırsızım henüz hiçbir belirtim yok gün sayıyorum adeta ki tahmini doğum tarihini bile geçecek gibi gözüküyor. Ntslerinize düzenli gidin doktor sorun yok diyorsa ve sizde bebeğinizi hissediyorsanız hiç korkmayın. Ani durumlardada acile gidin zaten gerekeni yaparlar ya da özele gidiyorsanız doktorunuzu arayın. Sağlıkla gelsin inşallah 😊

Merhaba, doğum tarihimiz aynı. Lütfen endişeye kapılmayın sabredin. İnanın anlıyorum sizi bende çok sabırsızım henüz hiçbir belirtim yok gün sayıyorum adeta ki tahmini doğum tarihini bile geçecek gibi gözüküyor. Ntslerinize düzenli gidin doktor sorun yok diyorsa ve sizde bebeğinizi hissediyorsanız hiç korkmayın. Ani durumlardada acile gidin zaten gerekeni yaparlar ya da özele gidiyorsanız doktorunuzu arayın. Sağlıkla gelsin inşallah 😊
Bugun yine cagirdi icin gttim doktorum yine nstye soktu alttan bakti aciklik 3 cm olmus yarin yatisini ypabilirim tekrar gel dedi suni sanciyla ama bnde istemiyorum suniyi kndi sancim gelir insallah

haftanizi doldurmussunuz, bebek dogsa premature degil artik. yavastan acilma baslamis normal. 3 cm acilmayla haftasini dolduranlar var. dr kontrolundesiniz de. neye panik yaptiginizi anlamadim. dogum eylemi boyle baslar. dizilerdeki gibi aniden ciglik cigliga sanciyla hastaneye kosulmaz. cantaniz hazirsa panige gerek yok. simdiden gecmis olsun.
20210729_111702.webp

Bugunku nstm bakarmisiniz

Sancı var. İlk gebelik ise biraz geç olur. Benim sancım yoktu ama nstden 1 gün sonra Doğum yaptım. Ama 2. Gebelikti. Sağlıcakla doğur bebeğini inşaallah..

Bugun yine cagirdi icin gttim doktorum yine nstye soktu alttan bakti aciklik 3 cm olmus yarin yatisini ypabilirim tekrar gel dedi suni sanciyla ama bnde istemiyorum suniyi kndi sancim gelir insallah
Keşke yerinizde olsam valla atlardım suni sancıya. Kendi sancınızla on saat çekersiniz suniyi beş saat çekersiniz atıyorum. Suni sancı daha da çabuklaştırıyor çünkü açılmayı. Ama siz bilirsiniz.

Keşke yerinizde olsam valla atlardım suni sancıya. Kendi sancınızla on saat çekersiniz suniyi beş saat çekersiniz atıyorum. Suni sancı daha da çabuklaştırıyor çünkü açılmayı. Ama siz bilirsiniz.
Esimde istemiyo suniyi peki sancim vrmi anlayabiliyomuusunuz siz 2. Nstm attim

Esimde istemiyo suniyi peki sancim vrmi anlayabiliyomuusunuz siz 2. Nstm attim
Pek yok malesef. Bi tane çıkmış sadece onla zaten doğum olmaz normal kabul edilir ki doğum yapcak olan sizsiniz şekline ve ne istediğinize siz karar verin eşinize noluyor? Kendi sancınız gelmezse mecbur vericekler suniyi xaten eğer normal doğuma uygunsanız. Lütfen korkmayın suni sancıdan. Evet doğala göre bi tık daha fazla olabilir şiddeti ama zaten normali bu değil mi? Bir insan çıkıyor içinizden kimse kolay geçirmedi öyle düşünün ve en nihayetinde mis kokulu yavrunuzu kucaklayacaksınız inanın bana hepsi geçicek bir anda. Biraz daha bekleyin siz ama risk oluşturan durumda suni sancı vermek isterlersede itiraz etmeyin.

Peki duzenlimi 2. Ye baktinizmi
Şöyle diyeyim bacım. Eğer düzenli sancı olsaydı şimdi mesaj atamazdın mucizeni kucağına alırdın. Yalancı sancılar 2sinde de var hatta son atılanda daha sık var. İnşaallah bir aksilik olmazsa bu hafta içinde doğum olabilir. Benim 2 cm açıkla 1 ay doğum olmadı. İlk doğumu 39+4 2. Doğum 37+6 da doğum yaptım. Sağlıcakla kucağına al canım

Back
X