Doğuma Hazırlık Kizlar sancim vrmi bakarmisiniz lutfen ( 2 cm aciklik )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şöyle diyeyim bacım. Eğer düzenli sancı olsaydı şimdi mesaj atamazdın mucizeni kucağına alırdın. Yalancı sancılar 2sinde de var hatta son atılanda daha sık var. İnşaallah bir aksilik olmazsa bu hafta içinde doğum olabilir. Benim 2 cm açıkla 1 ay doğum olmadı. İlk doğumu 39+4 2. Doğum 37+6 da doğum yaptım. Sağlıcakla kucağına al canım
Amin canim saol birazdaha bekliyim ozmn

Pek yok malesef. Bi tane çıkmış sadece onla zaten doğum olmaz normal kabul edilir ki doğum yapcak olan sizsiniz şekline ve ne istediğinize siz karar verin eşinize noluyor? Kendi sancınız gelmezse mecbur vericekler suniyi xaten eğer normal doğuma uygunsanız. Lütfen korkmayın suni sancıdan. Evet doğala göre bi tık daha fazla olabilir şiddeti ama zaten normali bu değil mi? Bir insan çıkıyor içinizden kimse kolay geçirmedi öyle düşünün ve en nihayetinde mis kokulu yavrunuzu kucaklayacaksınız inanın bana hepsi geçicek bir anda. Biraz daha bekleyin siz ama risk oluşturan durumda suni sancı vermek isterlersede itiraz etmeyin.
Birazdaha beklim ozmn

Ne yaptınız son durum ne? Bnmde belimde kasıklarımda ağrı var dunden beri duzenli değil ama doktorumda yarın izinden dönuyo diye haber vermedim daha tuvalete çıkma isteği var böle karın ağrısı 3 4 saatte bir geliyor

Back
X