- 8 Eylül 2024
- 45
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi maviiiikelebekkkk111
Merhaba arkadaşlar daha önce buraya baş sersemligim ve denge bozukluğum için yazmıştım belki benim gibi durumu olan insanlar varsa yardımcı olabilirim en azından.
Hanımlar 3 senedir bununla uğraşıyorum yine de rabbime şükürler olsun .
Ne öldürüyor ne güldürüyor .
Ama çaresiz kalmak o kadar kötü ki rabbim kimseyi bu duruma sokmasın yaşamayan bilemez derler ya o misal .
Benim doğuştan sağ vertebral arterim hipoplazikmiş.
Bu konu hakkında çeşitli yorumlar mevcut internette ve doktorlarda farklı yorumlarda bulunuyor , insan bazen kime inanacağına karar veremiyor 3 sene de doktorların bulamadığı hastalığı kendim gıdım gıdım araştırarak bulmanın hem üzüntüsü hem sevinci içindeyim .
26 yaşındayım ve bende belirtileri 3 sene önce başladı .
Aslında doğuştan olduğu için bende 23 sene önce başlaması sadece beni şaşırmıştı.
Vertabral arterim doğuştan küçük olduğu için
Kan akışı tam sağlanamıyor sanırım .
O günde ben atak geçirmiştim yada farklı sorun olmuştu ve bu başındaki dengesizlik kaldı sanırım
Boynumu düz hareket ettirince düz bir yere uzanınca geçen şey damarımdan ötürüymüş .
Çünkü baktığım yorumlarda okuduğum yazılarda bunu çeken arkadaşlarım varmış .
Tıkalı ve plak olmaması iyi durum .
Ama nasıl bir tedavisi olur bilmiyorum .
En azından bulduğum için mutluyum .
Salı gününe randevu aldım kalp damar cerrahisine .
Bakalım doktor da benimle aynı fikirde olacak mı gerekli testleri yapacak mı .
Hanımlar 3 senedir bununla uğraşıyorum yine de rabbime şükürler olsun .
Ne öldürüyor ne güldürüyor .
Ama çaresiz kalmak o kadar kötü ki rabbim kimseyi bu duruma sokmasın yaşamayan bilemez derler ya o misal .
Benim doğuştan sağ vertebral arterim hipoplazikmiş.
Bu konu hakkında çeşitli yorumlar mevcut internette ve doktorlarda farklı yorumlarda bulunuyor , insan bazen kime inanacağına karar veremiyor 3 sene de doktorların bulamadığı hastalığı kendim gıdım gıdım araştırarak bulmanın hem üzüntüsü hem sevinci içindeyim .
26 yaşındayım ve bende belirtileri 3 sene önce başladı .
Aslında doğuştan olduğu için bende 23 sene önce başlaması sadece beni şaşırmıştı.
Vertabral arterim doğuştan küçük olduğu için
Kan akışı tam sağlanamıyor sanırım .
O günde ben atak geçirmiştim yada farklı sorun olmuştu ve bu başındaki dengesizlik kaldı sanırım
Boynumu düz hareket ettirince düz bir yere uzanınca geçen şey damarımdan ötürüymüş .
Çünkü baktığım yorumlarda okuduğum yazılarda bunu çeken arkadaşlarım varmış .
Tıkalı ve plak olmaması iyi durum .
Ama nasıl bir tedavisi olur bilmiyorum .
En azından bulduğum için mutluyum .
Salı gününe randevu aldım kalp damar cerrahisine .
Bakalım doktor da benimle aynı fikirde olacak mı gerekli testleri yapacak mı .