Kızlar selam 5 haftalık hamileyim sırt ve karın ağrılarım oluyor normal mi?

midyesever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
113
52
48
27
Kızlar sizde bu belirtiler var mıydı ben biraz panikliyorum bi sıkıntı mı var acaba diye normal bi durum mu karın ağrısı ve sırt ağrısı yaşamak🤷🏼‍♀️

Teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli değilim ilk haftalarda ağrılar olunca risk vardır diye düşündüm🥺

Kızlar sizde bu belirtiler var mıydı ben biraz panikliyorum bi sıkıntı mı var acaba diye normal bi durum mu karın ağrısı ve sırt ağrısı yaşamak🤷🏼‍♀️
Ben de 11 haftalık hamileyim. Gün içinde ara sıra regl ağrıları gibi ağrılar girip çıkıyor. Doktorum normal demişti. Özellikle 5.6. haftalar civarında daha fazlaydı.

Ben de 11 haftalık hamileyim. Gün içinde ara sıra regl ağrıları gibi ağrılar girip çıkıyor. Doktorum normal demişti. Özellikle 5.6. haftalar civarında daha fazlaydı.
Ekstra dikkat etmem gereken durumlar var mı peki? Ben özel bi hastaneye gittim ilk kontrolüm için afyonda yaşıyorum ama dpktor hiç bilgi vermedi resmen o yüzden başka doktor arıyorum henüz doktor da bulamadım🤦🏼‍♀️

Sanmıyorum. Zaten ufak ağrılar girip çıkıyordur sanki regl olacakmış gibi. Herkeste olur demişti doktorum. Özellikle ağır kaldırma, ev işleri yapma ve salam sosis ve tavuk gibi gıdalardan 3 ay uzak dur dedi bana. Çünkü ilk aylarda zehirlenme gibi birşey yaşamak tehlikeli. Bunun dışında rutini pek bozmaya gerek yok.

Gayet normal yaşadıklarınız. Ben de yaşıyorum sürekli regl olacak gibiyim. Arasıra kontrol bile ediyorum oldum mu diye ama bir şey yok😅

ben kupkuruyum hayatımda ilk defa 😂 affedersin kabız olduğum için fazla ıkınıyorum o zaman biraz akıntı oluyor ama onun dışında sıfır😅

Back
X