- 26 Aralık 2016
- 959
- 710
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
1 hafta oldu ve kesinlikle kaygılarımın çok arttığını hissediyorum. Bu his normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antidepresan kullanınca öyle oluyor çok artarsa eğer doktorunuza söyleyin1 hafta oldu ve kesinlikle kaygılarımın çok arttığını hissediyorum. Bu his normal mi?
Söylerim peki geçiyor mu daha sonra? Teşekkürler cevabınız icin bu sradaAntidepresan kullanınca öyle oluyor çok artarsa eğer doktorunuza söyleyin
Olumlu etkilerini 2 3 haftada göstermeye başlıyor.Psikiyatr öyle söylemişti.Antidepresan kullanınca öyle oluyor çok artarsa eğer doktorunuza söyleyin
Vala doktor bana çok ağrım var diye verdi 1 defa aldım bir daha da almadım çok kötü etti beniSöylerim peki geçiyor mu daha sonra? Teşekkürler cevabınız icin bu srada
Ben lexapro ve abifily kullanıyorum. Turkiyedeki adi nedir bilmiyorumEvet normal ilk 15 gün veya en fazla bir ay kaygıların daha da artar bu vücudun alışık olmadığı bir kimyasala verdiği tepkidir vücut alıştıkça hepsi geçer. Peki ne kullanıyorsunuz
Aa gercekten mi? Agri içinde veriliyor demek ki. Belki ağrı kaynaklı oldugu icin sizde cok kotu etki yapmıştır, cok gecmis olsunVala doktor bana çok ağrım var diye verdi 1 defa aldım bir daha da almadım çok kötü etti beni
Cok tesekkur ederimOlumlu etkilerini 2 3 haftada göstermeye başlıyor.Psikiyatr öyle söylemişti.
Bende ilaç değişikliğine geçtik bütün şikayetlerim dahada arttı 11.günüm bugün toparlaması 1 ayı buluyormuş benimde yoğun anksiyete neler yaşıyorsunuz siz bende kalp çarpıntısı yerimde duramama huzursuzluk kasılma aşırı heycan dışarı çıkamıyorum ölğm korkusu her an bişey olcsk korkusu titreme var sizde?1 hafta oldu ve kesinlikle kaygılarımın çok arttığını hissediyorum. Bu his normal mi?
Merhaba canım nasıl oldunBende ilaç değişikliğine geçtik bütün şikayetlerim dahada arttı 11.günüm bugün toparlaması 1 ayı buluyormuş benimde yoğun anksiyete neler yaşıyorsunuz siz bende kalp çarpıntısı yerimde duramama huzursuzluk kasılma aşırı heycan dışarı çıkamıyorum ölğm korkusu her an bişey olcsk korkusu titreme var sizde?
Aynıyım erbabım sen nasılsınMerhaba canım nasıl oldun
Çok sagolun bilmiyorum ne için verdi ama anında bıraktımAa gercekten mi? Agri içinde veriliyor demek ki. Belki ağrı kaynaklı oldugu icin sizde cok kotu etki yapmıştır, cok gecmis olsun
Hangi ilaci kullanıyorsunuz bilmiyorum ben 2 ilaç kullaniyorum birincisi normal SSRI, ikincisi dusunceleri durdurmak icin biraz daha ağır bir ilaç. İlk aldığımda kötü hissetmedim düşük doz ile basladik fakat sonra şikayetlerim geçmeyince mantıklı olarak doz yükselttik. Ancak bu doz yükseltme bende kabızlık, biraz gerginlik yaptı, yaptığı en iyi sey daha 12 gün olmasina rağmen ister istemez sinirleniyordum sinirlerime çok iyi geldi hıncımı kocamdan dilimle pat pat çıkarıyordum simdi onlar gecti cok şükür. Düşüncelerime gelecek olur isek yok valla aynı kaldi ama ayni kalmasının sebebi daha 12 gün, sihir beklememek gerekiyor ben 10 ay cektim bunu simdi hop diye iyi gelmesi beklenemez. Beklemek zorundayız en az etkinliği 4 ile 6 hafta arası geliyor. Bende yaygın anksiyete bozukluğu ve depresyon var. Cok geçmiş olsun diliyorum buraya kurtulduk diye yazacağız inanıyorum. Size kocaman sevgilerimi gönderiyorum şifa gönderiyorum tüm kalbim ileBende ilaç değişikliğine geçtik bütün şikayetlerim dahada arttı 11.günüm bugün toparlaması 1 ayı buluyormuş benimde yoğun anksiyete neler yaşıyorsunuz siz bende kalp çarpıntısı yerimde duramama huzursuzluk kasılma aşırı heycan dışarı çıkamıyorum ölğm korkusu her an bişey olcsk korkusu titreme var sizde?
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize şifa versin inanın biran önce toparlanmayı çok istiyorum ben Sulinex xr 150 mg kullanıyorumHangi ilaci kullanıyorsunuz bilmiyorum ben 2 ilaç kullaniyorum birincisi normal SSRI, ikincisi dusunceleri durdurmak icin biraz daha ağır bir ilaç. İlk aldığımda kötü hissetmedim düşük doz ile basladik fakat sonra şikayetlerim geçmeyince mantıklı olarak doz yükselttik. Ancak bu doz yükseltme bende kabızlık, biraz gerginlik yaptı, yaptığı en iyi sey daha 12 gün olmasina rağmen ister istemez sinirleniyordum sinirlerime çok iyi geldi hıncımı kocamdan dilimle pat pat çıkarıyordum simdi onlar gecti cok şükür. Düşüncelerime gelecek olur isek yok valla aynı kaldi ama ayni kalmasının sebebi daha 12 gün, sihir beklememek gerekiyor ben 10 ay cektim bunu simdi hop diye iyi gelmesi beklenemez. Beklemek zorundayız en az etkinliği 4 ile 6 hafta arası geliyor. Bende yaygın anksiyete bozukluğu ve depresyon var. Cok geçmiş olsun diliyorum buraya kurtulduk diye yazacağız inanıyorum. Size kocaman sevgilerimi gönderiyorum şifa gönderiyorum tüm kalbim ile