kızlar sevgilimden ne istemeliyim ?

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar selam. erkek arkadasımla henüz 4 aydır birlikteyiz. geçenlerde ufak bir hata yaptı, buluşmamıza geç kaldı. ben pek önemsemedım ama çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı :27:

bir kere hakkım var, ne istersem yapacagını söylüyor. daha yeni sayılırız , çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?

siz olsanız ne isterdiniz ?? (yemege sinemaya falan herzaman gıderız hanı standartların dısında ama şirin sevımlı bı fikir istiyorum, yanlıs anlaşılmam umarım :)):3:

gönlünüzü kendi çabasıyla almaya çalışacağına rüşvet vermesi ilginç
manevi bişiler yapması içinde hata mı yapması gerekiyor?
kavga sonrası ilk adımı kim atar bilemem mesela bi kavga olsa ama pek hoş gelmedi bu durum.

hemde şaşırdım valla 1 kere ne istersem yapacak diye sevinmenize benim sevgilim hata yapmasada yapıyor çünkü

Son düzenleme:
Kendi adıma sadece fikrimi söyledim saldırmadım.Bu hakkı verme sevgiline demek istedim.Her hatada nasılsa affettiririm kendimi düşüncesine kapılması çok yüksek çünkü....Ee böyle olunca hata yapma oranıda yüksek olur...

bir konu vardı o geldi aklıma, kocam ne alsın affettirme hediyesi diye. oradaki en güzel cevabı hatırlarsınız hani şu şık ve kullanışlı :P
kikirikli ve angeldreamsla aynı şeyi düşünüyorum.

[COLOR=""]utanırım,bir su bile isteyemem ben..:17:

madem hatasını biliyor telafi etmesini de bana sorarak öğrenmesin.:ssz:
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
espriydi o sadece..
ya fikir almak ıstedım neden saldırıyorsunuz......
fıkrın yoksa yorum yazma.....

ben yorumlarda art niyet görmedim
insanlar yardım etmeye çalışmış sevgilinin böyle alışmaması için o zaman iste meseela maddi manevi farketmez her hatasında nede olsa bişi yapıcam kesin affedicek ooo bu iş bende desin

Yarın bi gün aldatsa gelip aldattım ne alayım sana falan mı dicek :37:
Aslında o anda cevabı yapıştırmalıydın ama buldum tokat yapıştır o zaman :51:

kızlar selam. erkek arkadasımla henüz 4 aydır birlikteyiz. geçenlerde ufak bir hata yaptı, buluşmamıza geç kaldı. ben pek önemsemedım ama çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı :27:

bir kere hakkım var, ne istersem yapacagını söylüyor. daha yeni sayılırız , çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?

siz olsanız ne isterdiniz ?? (yemege sinemaya falan herzaman gıderız hanı standartların dısında ama şirin sevımlı bı fikir istiyorum, yanlıs anlaşılmam umarım :)):3:

Geçen birisi ( kocası aldatmıştı kendisini) affetmek için ne aldırsam diye soruyordu.
Kendisine bir çift altın boynuz önermiştim, hem şık ve kullanışlı diye.

Sizin içinde uygun bir hediye düşüneceğim. Az biraz müsade edin.:27:

Son düzenleme:
konuma yorum yazma diyenlerin de ayrıca hastasıyım! herkese açık bir konu, yazılan yorumu beğenmeyince hemen yorum yazmaaa! olduuu!

Geçen birisi ( kocası aldatmıştı kendisini) affettirmek için ne alsam diye soruyordu.
Kendisine bir çift altın boynuz önermiştim hem şık ve kullanışlı diye.

ahaha demin ben de o konuyu ve senin yanıtını hatırlatmıştım,üşenmeden konuyu da buldum. :P

Ya bir de anlamadım ki!

Erkek arkadaşınız, buluşmaya geç kalmış,
siz pek önemsemedim diyorsunuz,
cömert(!) oldugu için size hak veriyor,( bunu hala anlayama çalışıyorum)
siz de önemsemediğiniz için burada konu açıp sevgilimden ne istiyeyim diyorsunuz.

Bu nasıl bir düşünce tarzı!

Gerçi biliyorum, bu düşünce tarzı istemem yan cebime koy!

Bu arada yaş kaç acaba?

Son düzenleme:
Geçen birisi ( kocası aldatmıştı kendisini) affetmek için ne aldırsam diye soruyordu.
Kendisine bir çift altın boynuz önermiştim, hem şık ve kullanışlı diye.

Ben bu tepkiyi başka bi üye vermişti diye hatırlıyorum niyeyse...:) Neyse...

birşey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın
bu konularda biraz daha nazlı olalım bence neden bişey isteyeceğiz erkeklerden ? hediye mi alacak kendi alsın manevi bi jest mi yapacak kendi düşünsün

Back
X