Kızlar sevgılımın kurduğu cümle bu ne demek yardımm :(

Sadece ilk sayfayı okuyup yorum yazarsam böyle olur.
Tüm yazdıklarımı sildim çünkü bu yazdığınızı okuyunca tüm fikirlerim değişti.
Allasen tatlım nedir bu tavırlar nedir bu cümleler?
Bir sakin ol bi dur bi nefes al.
Baya sinirle yazdın sanırım o yazıları ben buradan öyle hissettim.
Hatta daraltı bile bastı beni.
O lafı söylemeseydin keşke "senin istedigin gibi biri olmak için çok çaba göstericem" niye çaba gösteresin ki ? Seni seven oldugun gibi sevmeli. İşte o zaman gerçek sevgi olur.
Çocuğa da hak verdim, gerçekten fevri konuşuyorsun.
Ama çocuk yine sabırlıymış sakin sakin yazmış.
Bence bir şeye sinirlendiğin zaman bir iki dk nefes al sakinleştikten sonra konuşmaya devam et sevgilinle.
Hem bir anlık sinirle ağzından kötü laflarda çıkmamış olur.

canım onları laf sokma amaçlı söyledım öyle bısı yapmıcam elbette :))

yorumlara genel olarak şunları yazıyım;

bılıyorum fevrı konuştuğumu, ben de mutlu dıılım ama elımde olan bışey de değıl kı bu. dün tartıştık ben de bugün sakın bı şekılde açıkladım ona sorunlarımızı. dıkkat etmeye çalışıyorum ama tamamen öyle gıkı çıkmayan bı ınsan da olmıcam asla.
kımınız bana hak vermıs çoğunluk erkek arkadaşımı haklı bulmuş. doğru da çocuğun canına okuyorum sınırım yatışınca fark edıyorum bunu

hepınıze teşekkür ederım dıkkate alıp bana fıkır verdığınız ıcın

ıyı geceler balbademler:54:

not: sevgılımle böyle cıcıs modlara gırmıyorum elbette kıı sonucta erkek yahu, denır mı öyle şeyler:52::52::17:

ben ılk sayfaya baktım sadece ve dayanamadım hemen yorum yapmak ıstedım dıgerlerını okucam sımdı

ya kızlar anlamıyorum hemen dırek ona gore sekıllenme , tavız verme fılan noluyo sıze alla askına :25: gercekten ınanamadım denılenlere

yahu kızımız ne kadar fevrı konusuyo ve cocukta hanı bıraz daha dıkkatlı olması ıcın rıca edıyo sadece ılıskımız duzgun olsun boyle davranma dıye.tam tersı olsa yanı burda fevrı olan erkek olsa kızımız burda dert yansa dıcegımız sey :

aaa sakın tavız verme şuna bak ınsan sevdıgıne bu kadar sertmı cıkısır uyarmalısın derız. ama erkek yapınca cıdden anlamadım bn bu yorumları ama ben erkek arkadasını haklı buluyorum.yazılanlarada ınanamadım :31:

bu sadece ılk sayfayı okumamla yazdıgım yorum

İkinizde hatalısınız. Şöyle ki; sen bir kadınsın. Sözlerin, hallerin, tavırların yumuşak başlı olmalı. Böyle kestirip atmaların sevgilini geç hayatının her yerinde başına bela olur. Fevri davranıyorsun, farkına var. Sabırlı olmaya çalış biraz canım. Kendini düzeltmeye çalış; kendin için.

Oda hatalı. Şöyle ki; tehdit vari konuşmaları hoş değil. Ben kendimi düzeltmek için elimden geleni yapacağım sende bunu yüzüme vurup durma canım de ona.

İkinizde kendinizi düzeltmeye bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Not: Sabah programı sunar gibisin ayol :9:

bu kadar olur :) :)
benim eski sevgilim de bana her fırsatta 'seni asla bırakmıcam' derdi.
Ben de her seferinde 'ben de seni bırakmıcam,tabii bırakmam için ekstra bi çaba sarfetmezsen' derdim
Şimdi yazınca farkettim,çok salakça bir cümleymiş..Ama böyle demek geliyordu içimden çünkü bazı hal ve hareketleri onu bırakmam için özel olarak yapıyo gibiydi,uyuz ediyodu beni:))
Bence sevgilin sana bir sinyal gönderiyor.Ondan ayrılmak istemiyosan birazcık daha dikkat etmelisin haraketlerine...
Hem kendini ezdirmemek için sesini yükseltmene iğneliyici konuşmana gerek yok ki.Sakinliğini koruyarak tüm sorunlarının üstesinden gelebilirsin...Biraz suyuna gidersen bütün ipleri eline almak daha kolay olur bence.
Kendi özel hayatımda dikkat ettim de ne zaman sesimi yükseltip triplerle istediğimi elde etmeye çalışsam hep ters tepmiş,o dileğim olduğu zaman bile beni mutlu etmemiş...Ama ne zaman anlayışlı davransam,yumuşak başlı olsam her istediğim bir bir önüme gelmiş...
tavsiye ederim.
Ayrıca sen sesini yükselttip kırıcı konuşmalar yaptığında o da sana sesini yükseltip kırlacağın şeyler söyleyebilir,üzülebilirsin...
Bence accık daha mukayyet ol kendine ;)

canım senin durumumda kendi durumumu gördüm ne yazıkki..
ben de bi konu açmıştım "ben ondan daha erkekmişim lafa bak" adı altında.. ordan durumlarımızın benzerliğini görebilirsin..
tabiki benimkinde bolca kısıtlama da vardı şunu gitme bunu giyme fln..
sonunda bıraktı gitti baktı olmıcak.. yalan yok ben de değişmeye çalıştım hatta değiştim de ama fayda etmedi..
onun gözünde hiçbir zaman yeterli olamadım.. şu an düşünüyorum da asıl yetersiz olan kim anladım tabiki:)))

Back
X