Kizlar sevgilimle tartismamiz ve benim aglamam :(((

iphone5s

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
40
4
0
35
İstanbul
Kizlar ben cok sacma bi konuda sevgilimi uzdum sonra da agladim hem de okulun ortasinda :o :(( o da tabi beni uzgun gormemek icin yanimdan gitti buna daha cok icerlerim ben de kac gundur trip atiyorum isin icinden cikamadim bi turlu :( sizce nasil davranmaliyim o da biraz tripli gibi ama hakli da??

madem haklı uzatma dile özürünü mutlu mesut devam edin ilişkinize...

Bence karşılıklı saçmalamışsınız. Aynı olay bizde de olmuştu birebir aynısı tek fark ağlama kısmındaki tepkiler.
Bilmiyorum ben ağlarken arkasını dönüp giderse kopar benim içimde bi'şeyler. Bence oturun düzgünce sorunlarınızı konuşun. Kızla erkeğin olaylara bakış açısı çok farklı olabiliyo açık açık konuşmakta yarar var.

Bence yanınızdan gitmesinin sebebi konuyu uzatmak istemiyor olması ve demek ki sizinde söylediğiniz gibi bu tavrınızı saçma bulmuş yoksa üzülmenize dayanamayan bir erkek ağlarken bırakıp gitmez yanınızda kalır. Önemli bir konu da aynı tavrı sergilese tepkinizde haklı olabilirdiniz bence hatanızın farkındasınız ilişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama oturup konuşun gerekirse özrünüzü dileyin ve araya da sıkıştırıverin gitmesine kırıldığınızı.

Kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin dediginiz gibi onunla konusmaya karar verdim insallah barisiriz .

Back
X