Belirlediğiniz bi mekan yer varmı yaa o gün neler yapıcaksınız biraz bilgilensek diyorum benim aklıma hicbişey gelmiyo söylemiyoda bana ne yapcagımızı süpriz mi yapıcak acaba:) siz karar verdiniz mi sevgililerinizle?
Biz sevmiyoruz böyle Sevgililer Günü'nü falan kutlamayı, anlamsız geliyor. Bize her gün Sevgililer Günü, o yüzden normal rayımızda takılacağız ki zaten o gün çalışıyor olacak erkek arkadaşım.
ımmm ne yapmalıyız bilmiyorum hediye mi aldım ama ek olarak kendi emegmle bişeyler hazırlamak istiyorum kafayı yicem sanırım :)
mekan olarak da hicbiyer aklıma gelmiyo malsef:)
Kizlarr:) hediyemle gurur duyuyorum:) aramizda upuzuun yollar var o yuzden video hazirladim.. Yurtdisindayim arkadaslarima Turkce "Sevgilimin ismi, Ece seni cok seviyoo" dedirttim onlari birlestirdim ettim muzik ekledim en sonda ben konustum resimlerimizden de koydum.. Ailesi fln herkes bayilmis face de duvarina koydum video yu:)) Herkes cok begendi cok mutlu olduumm benimki simardi zaten bebegim ya
Anlayacaginiz hic bi yerde bisey yapamadik... 3 senedir oldugu gibi... bende bunu planladim nabim:)))