Kızlar sevgilinizle sevgililer gününde nerede ne yapmayı planlıyosunuz?

Minairva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
136
0
46
Tokat
Belirlediğiniz bi mekan yer varmı yaa o gün neler yapıcaksınız biraz bilgilensek diyorum benim aklıma hicbişey gelmiyo söylemiyoda bana ne yapcagımızı süpriz mi yapıcak acaba:) siz karar verdiniz mi sevgililerinizle?

Son düzenleme:
ben gidip biyerlerde yemek yiyip müzik dinleyelim istedim ama mekan bulamadım izmirde.blduğum yerler dolmuş bile

Herkese saygım sonsuz, öncelikle onu belirteyim.

Biz sevmiyoruz böyle Sevgililer Günü'nü falan kutlamayı, anlamsız geliyor. Bize her gün Sevgililer Günü, o yüzden normal rayımızda takılacağız ki zaten o gün çalışıyor olacak erkek arkadaşım.

ımmm ne yapmalıyız bilmiyorum hediye mi aldım ama ek olarak kendi emegmle bişeyler hazırlamak istiyorum kafayı yicem sanırım :)
mekan olarak da hicbiyer aklıma gelmiyo malsef:)

ayyy evet kızlaarrrrr nerde ne yapsak bu konu kafamı kurcalıyor guzel seyler yapmak ıstıyorum bende

Bizde galiba sinemaya gidecegiz, Ask tesadüfleri sever filmine. Ardindanda yemek yeriz okadar

benim canimcim yanima geliyor daha neolsun... o aksam 22 gibi ucagi inecek... ben de evde bissürü sey hazirlayacagim...

birsürü yemek plani yaptim ama bakalim, umarim becerebilirim :))

Kizlarr:) hediyemle gurur duyuyorum:) aramizda upuzuun yollar var o yuzden video hazirladim.. Yurtdisindayim arkadaslarima Turkce "Sevgilimin ismi, Ece seni cok seviyoo" dedirttim onlari birlestirdim ettim muzik ekledim en sonda ben konustum resimlerimizden de koydum.. Ailesi fln herkes bayilmis face de duvarina koydum video yu:)) Herkes cok begendi cok mutlu olduumm benimki simardi zaten bebegim ya

Anlayacaginiz hic bi yerde bisey yapamadik... 3 senedir oldugu gibi... bende bunu planladim nabim:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…