kızlar silik çizgi çıktı ama çok belli

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaallah testlerin temiz çıkarda,sen,n bebğin nazına veririz geç gelişini.Bence ağustos sıcakları sana iyi gelecek :teselli::1hug:

amiin canım inşallah zaten 15 inde tatile çıkıyoruz biraz kafamı dinlerim..belki tatilin havası bebişi getirir.süprizzzzz

cnm benimde öyylle olmuşttuu ve hamiilleeee olduguum ögrendiim simdii cook sükürr 4aylıkk berkemm vaarr kollarımdaa rabiim sizede nasip etsiin hayırlıı evlattt

Aynen bende de bu oldu.
2. çizgi silikti.
Bunun sebebi hamileliğininin yeni olması dolayısıyla az salgılanan hamilelik hormonlarıymış.
Benim henüz 2 gün geçmişti.

benimde 2 çizgi çıktı ikinci çizgi silikti ama hamile değilmişim kan testim negatif çıktı sonra adet oldum zaten adetimde 2 gün sürdü yine test yaptım oda iki çizgi çıktı sanırım bu eczanedeki testler pek doğru değil

Ya benım yazdıĞım mslar gelıyormu bılmıyorum yenı Üye oldum 6aydır tedavı gÖrÜyorum 2gÜn ÜstÜstte test yaptım ıkı Çızgı Çıktı ama bırı sılık gıbıydı neye ıŞaraettır bu,

canm benm yaa öyle oluyorr ben silik çizgiyi 3 kez gördüm bu ay ama hep adet sancım var diye inat ettim ve kan testi için gitmedim...bende bundan sonraa silik çıkan testlere asla inanmam bende sürekli değişik markalardan yapmıştım testleri...şuanda yoğun bi şekilde adetim geliyor meğer hamiş değilmişim bende senin gibi arkadaşlara burda bir daha giremem diye yazdım ama canm sakın kendini okadar üzme dün ben öyleydim heşeye ağladım bugün biraz daha iyiyim ben dün doğum kntrol hapına başladım ben bi süre korunmayı düşünüyorum çünkü yaptığım stresten adetlerimde düzensizleştii !!..ne günü ne saati şaşardı haziran ayındada 5 gün geçti bu ay 9 gün geçti hiç böyle olmuyordu bi adetlerim düzene girsin ben düzene gireyim(çok üzüldüm çünkü)sonra Allah vericeği zamanı bilir isyan etmekte hem günah hem boşuna canm sakın üzülmee kendine dikkat etttt :a015:

canım insan hamile kalmaya yakın adeti böyle ileri ileri gider.rahim tam kendini hazırlamış,sen koruncam diosun.neyse ozamandan buzamana hamiş oldunmu bari...

hamilesinnnn :49:Bende o cizgiyi göreli tam 5 ay oldu...hala inanamiyorum:65::65:

Back
X