Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi negatif çıktı aradan 1 saat geçti çok az silik çizgi gördüm sizce pozitif olabir mi?
7 gün geçti reglim . Yinede yarın kan testi vericem böyle aklım kalıyorReglinizin günü gectimi? Kaçinci gundesiniz? İlk 5dk veya 10dk icinde çıkmasi gerekir sizin 1saat sonra çiķmis sanirim kuruma çizgisi
Sonucu aldiniz mi acaba ? Bendede silik cikiyo sabahtan beri 2 Test yaptim.7 gün geçti reglim . Yinede yarın kan testi vericem böyle aklım kalıyor
İdrar testinize cizgilerin ustune su dökün cizgi giderse kuruma cizgisidirİdrar testi negatif çıktı aradan 1 saat geçti çok az silik çizgi gördüm sizce pozitif olabir mi?
Suyu koyunca dahada belirginlestiİdrar testinize cizgilerin ustune su dökün cizgi giderse kuruma cizgisidir
Tamam pozitif hayırlı olsunSuyu koyunca dahada belirginlestiEki Görüntüle 3363510
Allahim gonlune gore versin cancan. Insallah seninde olur yakinda. Bakalim Sabah bir tane daha yapayim dahada belirginlesirse doktoru ararim.Tamam pozitif hayırlı olsunbanada dua et olurmu
İnsallah hayrli sonuclar alırsınAllahim gonlune gore versin cancan. Insallah seninde olur yakinda. Bakalim Sabah bir tane daha yapayim dahada belirginlesirse doktoru ararim.
Yok sağlık ocağında verdim yarın çıkacakmışSonucu aldiniz mi acaba ? Bendede silik cikiyo sabahtan beri 2 Test yaptim.
Suyu koyunca ne oluyor yani suyu ne için koyuyorsunuz bende sabah test yapıcamda sonrasında şu koyunca ne oluyor?Tamam pozitif hayırlı olsunbanada dua et olurmu
İslatiyosunz o cozginin olduğu yeri cizgi giderse kuruma cizgisi , gitmezse pozitif cizgisi, yani hic basima gelmedi buralarda oyle duydumSuyu koyunca ne oluyor yani suyu ne için koyuyorsunuz bende sabah test yapıcamda sonrasında şu koyunca ne oluyor?![]()
Bunada bakarmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktıSuyu koyunca dahada belirginlestiEki Görüntüle 3363510
Bence var canim adetine Kac gun var daha ?Bunada bakarmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı
Ekim 23 Kasım 23 Aralık 2 ama ocakta olmadımBence var canim adetine Kac gun var daha ?
Anlamadim gecikme var mi adetinde yoksa daha Yok mu ? Bir Kac gun bekle bir Test daha yap koyulasirsa hamilesindir cancan.Ekim 23 Kasım 23 Aralık 2 ama ocakta olmadım