Testler artık güvenilir değil canım iyisi bile sıkıntılıCuma günu adet günümdü olmayın sabah normal test yaptım cok hafif silik cizgi çıktı suphelendim 3 4 saat sonra erken test aldım yaptım o da silik cizgi cıktı beklemeye karar verdim bugun pazar bugu. Adet oldum nasıl oluyo anlamıyorum
Ama 2 test yaptim 2side silik cikti neydi bu simdi öyle birde adet oldum ki lekenmeyle baslamadı direk söküldümTestler artık güvenilir değil canım iyisi bile sıkıntılı
B Blackgirll35 canım baksana benim predictor da ilk ay böyle çıkmıştı
Cnm kimyasal gecirmissindir yuksek ihtimalle bnmde oyle olduAma 2 test yaptim 2side silik cikti neydi bu simdi öyle birde adet oldum ki lekenmeyle baslamadı direk söküldüm
Benimde ilk ay öyle oldu canım adet günümden bir gün önce söküldüAma 2 test yaptim 2side silik cikti neydi bu simdi öyle birde adet oldum ki lekenmeyle baslamadı direk söküldüm
Sonra gebe kaldiniz mı peki silik gordukten sonraBenimde ilk ay öyle oldu canım adet günümden bir gün önce söküldü
Cok moral bozucu bisey ya kısmet napalım bi arkadasim doktoru ustune adet oldugunu solemisti arkdsima bende ole bisey yasio olabilirmiyim kiCnm kimyasal gecirmissindir yuksek ihtimalle bnmde oyle oldu
Yok canım kalmadım hala deniyorum bu ayda silik çıkıyor bakalım nasipSonra gebe kaldiniz mı peki silik gordukten sonra
Cnm sonrasinda test yaptin muCok moral bozucu bisey ya kısmet napalım bi arkadasim doktoru ustune adet oldugunu solemisti arkdsima bende ole bisey yasio olabilirmiyim ki
Yok adet oldum bildigin baya söküldüm yapmadımCnm sonrasinda test yaptin mu
Ben de 3 test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdim 1.20 çıktı beta. Malesef testlere güven olmuyor artık. Hayal kırıklığı oluyor.Ama 2 test yaptim 2side silik cikti neydi bu simdi öyle birde adet oldum ki lekenmeyle baslamadı direk söküldüm
Adete yakın bi iliski tutmussa bole adet olunuyomus diye okudum bi yerdeBen de 3 test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdim 1.20 çıktı beta. Malesef testlere güven olmuyor artık. Hayal kırıklığı oluyor.
Benim o zaman adete yakın ilişkim olmamıştı. 3 farklı test silik çıkmıştı ve 2 gün arayla yapmıştım. Bu ay yine silik çıktı. 1 hafta boyunca takip ettim. Çizgi koyulaşınca doktora gittim. Beta 1250 çıktı.Adete yakın bi iliski tutmussa bole adet olunuyomus diye okudum bi yerde
Ustune gorme dedin ya ondan dedim kimyasal gecirmis olabilirsin cnmYok adet oldum bildigin baya söküldüm yapmadım
Ayy bilmiyorum yaa ben yinede yarin veya ertesi gün erken gebelik testi yapıcam 2 farklı test iki ayri zama da neden silik ciksin cok umutlanmistimUstune gorme dedin ya ondan dedim kimyasal gecirmis olabilirsin cnm
Oyle oluyo ama bnmde oyle oldu kimyasal gecirdim kan fln vermistimAyy bilmiyorum yaa ben yinede yarin veya ertesi gün erken gebelik testi yapıcam 2 farklı test iki ayri zama da neden silik ciksin cok umutlanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?